0
Muskaatkõrvitsasupp tomatikuubikute ja basiilikuga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Vahusta teises kausis toasoe või suhkruga ning lisa munad ükshaaval juurde.
3. Hauta pool kilo puhastatud kõrvitsat väheses vees pehmeks, lisa hakitud ingver ning kuumuta veel 5 minutit.
4. Püreeri kõrvits ning sega sisse koor ja vaniljesuhkur.
5. Lisa muna-või segusse kordamööda jahusegu ning kõrvitsapüree.
6. Küpseta 175 C ahjus 1h20 min
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Mahlane ja vürtsikas keeks sobib ülihästi jäätisega
Koostisained
800 ml | Jahu (nisu) |
1 tl | Kaneel (pulber) |
1 tl | Nelk (jahvatatud) |
0.5 tl | Sool |
2 tl | Küpsetuspulber |
1 tl | Söögisooda |
400 ml | Suhkur |
250 g | Või |
4 tk | Muna |
500 g | Kõrvits |
30 g | Ingver (värske) |
50 ml | Kohvikoor (10%) |
2 tl | Vaniljesuhkur |
Valmistamine
1. Sega jahu, kaneel, nelk, sool, küpsetuspulber ja sooda.2. Vahusta teises kausis toasoe või suhkruga ning lisa munad ükshaaval juurde.
3. Hauta pool kilo puhastatud kõrvitsat väheses vees pehmeks, lisa hakitud ingver ning kuumuta veel 5 minutit.
4. Püreeri kõrvits ning sega sisse koor ja vaniljesuhkur.
5. Lisa muna-või segusse kordamööda jahusegu ning kõrvitsapüree.
6. Küpseta 175 C ahjus 1h20 min
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi