4
Kodune õunakook
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
1. Sega munad, suhkur, jahu, sooda ja hapukoor omavahel
2. Jaota tainas kahte kaussi ning lisa ühele taignaportsule kakaopulber
3. Valage hele ja tume tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaatidele
4. Küpsetage mõlemat koogipõhja 180-kraadises ahjus umbes 25 minutit
5. Kui koogipõhjad on küpsenud, lõika tume koogipõhi parajaks ning aseta vormi, kuhu plaanid teha koogi (ülejäägid kasuta koos valge koogiosaga katteks)
6. Lõika hele põhi kuubikuteks ja sega koogikuubikud hapukoorega
7. Immuta põhja mahlaga ning kata koogikuubiku-hapukoore seguga
( PS! Koogi teeb huvitavamaks, kui kokkuladumise ajal panna sisse erinevaid marju ja/või tilgutada moosi.)
Glasuur:
1. Sulata potis või, sega juurde kohvikoor, kakaopulber ja suhkur. Sega kõik ühtlaseks ja lase jahtuda
Kui glasuur on veidi paksenenud nirista ta ettevaatlikult koogile
2. Aseta kook jahedasse seisma
3. Kook on maitsestunud umbes 12 tunni möödudes
Tweet
« Tagasi
- 22 portsjonit
- 90 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev ja lihtsasti valmiv kook
Koostisained
1600 ml | Hapukoor (20%) |
435 g | Suhkur |
360 g | Jahu (nisu) |
200 g | Või |
7 spl | Kakao |
4 tk | Muna |
6 tl | Jõhvikamahl |
4 spl | Kohvikoor (10%) |
1 tl | Söögisooda |
Valmistamine
Tainas:1. Sega munad, suhkur, jahu, sooda ja hapukoor omavahel
2. Jaota tainas kahte kaussi ning lisa ühele taignaportsule kakaopulber
3. Valage hele ja tume tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaatidele
4. Küpsetage mõlemat koogipõhja 180-kraadises ahjus umbes 25 minutit
5. Kui koogipõhjad on küpsenud, lõika tume koogipõhi parajaks ning aseta vormi, kuhu plaanid teha koogi (ülejäägid kasuta koos valge koogiosaga katteks)
6. Lõika hele põhi kuubikuteks ja sega koogikuubikud hapukoorega
7. Immuta põhja mahlaga ning kata koogikuubiku-hapukoore seguga
( PS! Koogi teeb huvitavamaks, kui kokkuladumise ajal panna sisse erinevaid marju ja/või tilgutada moosi.)
Glasuur:
1. Sulata potis või, sega juurde kohvikoor, kakaopulber ja suhkur. Sega kõik ühtlaseks ja lase jahtuda
Kui glasuur on veidi paksenenud nirista ta ettevaatlikult koogile
2. Aseta kook jahedasse seisma
3. Kook on maitsestunud umbes 12 tunni möödudes
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi