0
Kalkunikintsu šašlõkk
« Tagasi
0
kommentaari
2. Siis määri lihale sinep ja aseta tükk ahjuvormi põhja mis võiga enne määritud.
3. Sega omavahel riivsai, till ja ürdisegu ( linnuliha ürdisegu võib kasutada aga saab ka vaid soola ja pipraga maitsva prae).
4. Nüüd puista segu kalkuniliha peale.
5. Kõige lõpuks aseta kalkunilihale võitükikesed.
Küpseta 200C juures kuni 35 min. või kuni lihale tekib ilus krõbe ja kuldne koorik.
Serveeri hautatud või aurutatud köögiviljade või rohelise salati ja riisiga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Pealt krõbe ja kuldne, seest pehma ja mahlane kalkuniprad mis on lihtne ja kiireltvalmiv roog lõuna või õhtusöögiks.
Koostisained
1.5 g | Sool |
0.5 tl | Pipar (must) |
100 g | Riivsai |
500 g | Kalkuniliha |
3 spl | Sinep |
3 g | Või |
1 tl | Ürdisegu |
Valmistamine
1. Võta kalkuni kintsutükk (kaalutud kondi ja nahata) ning määri see üleni kokku soola ja pipraga.2. Siis määri lihale sinep ja aseta tükk ahjuvormi põhja mis võiga enne määritud.
3. Sega omavahel riivsai, till ja ürdisegu ( linnuliha ürdisegu võib kasutada aga saab ka vaid soola ja pipraga maitsva prae).
4. Nüüd puista segu kalkuniliha peale.
5. Kõige lõpuks aseta kalkunilihale võitükikesed.
Küpseta 200C juures kuni 35 min. või kuni lihale tekib ilus krõbe ja kuldne koorik.
Serveeri hautatud või aurutatud köögiviljade või rohelise salati ja riisiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi