Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Krõbeda koorikuga kalkunipraad

« Tagasi

0 0 0


Krõbeda koorikuga kalkunipraad Krõbeda koorikuga kalkunipraad
  • 3 portsjonit
  • 40 min


Lihtne valmistada
Eelarve

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Pealt krõbe ja kuldne, seest pehma ja mahlane kalkuniprad mis on lihtne ja kiireltvalmiv roog lõuna või õhtusöögiks.


Koostisained

1.5 g Sool
0.5 tl Pipar (must)
100 g Riivsai
500 g Kalkuniliha
3 spl Sinep
3 g Või
1 tl Ürdisegu

Valmistamine

1. Võta kalkuni kintsutükk (kaalutud kondi ja nahata) ning määri see üleni kokku soola ja pipraga.
2. Siis määri lihale sinep ja aseta tükk ahjuvormi põhja mis võiga enne määritud.
3. Sega omavahel riivsai, till ja ürdisegu ( linnuliha ürdisegu võib kasutada aga saab ka vaid soola ja pipraga maitsva prae).
4. Nüüd puista segu kalkuniliha peale.
5. Kõige lõpuks aseta kalkunilihale võitükikesed.

Küpseta 200C juures kuni 35 min. või kuni lihale tekib ilus krõbe ja kuldne koorik.
Serveeri hautatud või aurutatud köögiviljade või rohelise salati ja riisiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi