1
Ingveri-maitseline kana-kookosesupp
« Tagasi
Allikas: Rudolf Visnapuu (100 rooga)
Autor: atamsar
0
kommentaari
2. Lõika broilerifilee ribadeks ja prae 2–3 minutit oliiviõlis. Lisa sibul ja küüslauk ning prae veel
2–3 minutit.
3. Kalla peale puljong ja keeda vaiksel tulel 5 minutit. Lisa vahukoor
ja lase korraks keema.
4. Lisa riis (keedetud, 2 tk = 2 klaasi), tšilli ja peeneks hakitud münti ning lase supp veel korraks keema.
5. Maitsesta soola ja pipraga.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 30 min
Allikas: Rudolf Visnapuu (100 rooga)
Autor: atamsar
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kui riis on varem valmis keedetud, valmib kreemjas kanasupp poole tunniga. Tänu koorele on supp toitev ja ka üsna rammus.
Koostisained
2 tk | Kanaliha (rinnafilee) |
0.5 tk | Tšilli (kaun) |
2 tk | Sibul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 l | Puljong (kana) |
200 g | Vahukoor (35%) |
2 tk | Riis (pikateraline) |
5 tk | Mündileht |
Oliiviõli | |
Sool | |
Pipar (must) |
Valmistamine
1. Puhasta tšilli ja haki peeneks. Haki sibul ja küüslauk.2. Lõika broilerifilee ribadeks ja prae 2–3 minutit oliiviõlis. Lisa sibul ja küüslauk ning prae veel
2–3 minutit.
3. Kalla peale puljong ja keeda vaiksel tulel 5 minutit. Lisa vahukoor
ja lase korraks keema.
4. Lisa riis (keedetud, 2 tk = 2 klaasi), tšilli ja peeneks hakitud münti ning lase supp veel korraks keema.
5. Maitsesta soola ja pipraga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi