0
Kreemjas tšilline kana- riisisupp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Enne orsotto valmistamist loputa kruubid hoolega jooksva vee all läbi.
3. Sulata potis või ning lisa peeneks hakitud küüslauguküüned.
4. Prae küüslauku 2-3 minutit ning lisa seejärel odrakruubid.
5. Pidevalt kruupe segades kuumuta neid mõni minut vaiksel kuumusel.
6. Lisa niipalju vett, et kruubid oleksid 2-3 cm jagu vedelikuga kaetud.
7. Hauta vaiksel kuumusel kruubid pehmeks. Maitsesta soolaga.
8. Lisa sulajuust ning sega korralikult orsotto läbi.
9. Serveeri meelepärase maitserohelise ning võis ja õlis kuldseks praetud sibulaga.
Soovi korral võid vee asendada puljongiga.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 45-60 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Kreemja struktuuriga suurepärane lihavaba roog
Koostisained
400 g | Odrakruup |
50 g | Või |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
3 spl | Sulajuust |
Sool |
Valmistamine
1. Pane odrakruubid roa valmistamise eelõhtul likku.2. Enne orsotto valmistamist loputa kruubid hoolega jooksva vee all läbi.
3. Sulata potis või ning lisa peeneks hakitud küüslauguküüned.
4. Prae küüslauku 2-3 minutit ning lisa seejärel odrakruubid.
5. Pidevalt kruupe segades kuumuta neid mõni minut vaiksel kuumusel.
6. Lisa niipalju vett, et kruubid oleksid 2-3 cm jagu vedelikuga kaetud.
7. Hauta vaiksel kuumusel kruubid pehmeks. Maitsesta soolaga.
8. Lisa sulajuust ning sega korralikult orsotto läbi.
9. Serveeri meelepärase maitserohelise ning võis ja õlis kuldseks praetud sibulaga.
Soovi korral võid vee asendada puljongiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi