0
Lihtne lihapada
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks, seejärel lisa peeneks hakitud küüslauk, värske ingverijuur ja kuivatatud ning peeneks hakitud tsillipipra kaun.
3. Sega ja lase maitsetel minuti jagu seguneda, seejärel lisa pruunistatud lambalihatükid ja karrisegu, purustatud tomat ja puljong (kui lambapuljongit pole käepärast, sobib ka veisepuljong).
4. Aja segu keema, seejärel vähenda kuumust ning lase ilma kaaneta pajal tasasel tulel podiseda ca 1-1,5 tundi, kuni lambaliha on pehme.
5. Lisa kookospiim, keeda veel 5-7 minutit, maitsesta soovi korral pisut soolaga, serveerimisel võid lisada värske koriandri lehti või rosmariini oksakesi.
Anna lauale koos Basmati riisi või nuudlitega.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 120 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Vürtsikas ja eksootiline "slowcooker"
Koostisained
800 g | Lambaliha |
500 ml | Puljong (lammas) |
400 g | Purustatud tomat (konserv) |
200 ml | Kookospiim |
1 tk | Sibul (suur) |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
15 g | Ingver (värske) |
2 tl | Kollase karri maitseainesegu |
1 tk | Tšilli (kaun) |
Koriander (värske) | |
Rosmariin (värse) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika lambaliha väiksemateks kuubikuteks ning pruunista paar minutit pannil võis, seejärel pane kõrvale.2. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks, seejärel lisa peeneks hakitud küüslauk, värske ingverijuur ja kuivatatud ning peeneks hakitud tsillipipra kaun.
3. Sega ja lase maitsetel minuti jagu seguneda, seejärel lisa pruunistatud lambalihatükid ja karrisegu, purustatud tomat ja puljong (kui lambapuljongit pole käepärast, sobib ka veisepuljong).
4. Aja segu keema, seejärel vähenda kuumust ning lase ilma kaaneta pajal tasasel tulel podiseda ca 1-1,5 tundi, kuni lambaliha on pehme.
5. Lisa kookospiim, keeda veel 5-7 minutit, maitsesta soovi korral pisut soolaga, serveerimisel võid lisada värske koriandri lehti või rosmariini oksakesi.
Anna lauale koos Basmati riisi või nuudlitega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi