Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kreemikas lambalihapada

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 120 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Vürtsikas ja eksootiline "slowcooker"


Koostisained

800 g Lambaliha
500 ml Puljong (lammas)
400 g Purustatud tomat (konserv)
200 ml Kookospiim
1 tk Sibul (suur)
3 tk Küüslauk (küüs)
15 g Ingver (värske)
2 tl Kollase karri maitseainesegu
1 tk Tšilli (kaun)
Koriander (värske)
Rosmariin (värse)
Sool

Valmistamine

1. Lõika lambaliha väiksemateks kuubikuteks ning pruunista paar minutit pannil võis, seejärel pane kõrvale.
2. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks, seejärel lisa peeneks hakitud küüslauk, värske ingverijuur ja kuivatatud ning peeneks hakitud tsillipipra kaun.
3. Sega ja lase maitsetel minuti jagu seguneda, seejärel lisa pruunistatud lambalihatükid ja karrisegu, purustatud tomat ja puljong (kui lambapuljongit pole käepärast, sobib ka veisepuljong).
4. Aja segu keema, seejärel vähenda kuumust ning lase ilma kaaneta pajal tasasel tulel podiseda ca 1-1,5 tundi, kuni lambaliha on pehme.
5. Lisa kookospiim, keeda veel 5-7 minutit, maitsesta soovi korral pisut soolaga, serveerimisel võid lisada värske koriandri lehti või rosmariini oksakesi.

Anna lauale koos Basmati riisi või nuudlitega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi