0
Mustikajogurt kreeka pähklite ja halvaaga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Kuumuta vahukoort, kuid ära lase keema. Sega vahukoore sisse vaniljesuhkur.
3. Kalla vahukoor väikese nirena ning vispeldades munakollase hulka.
4. Aseta segu tagasi kuumale pliidile.
5. Kuumuta saadud massi segades vaiksel kuumusel niikaua kuni ta pakseneb.
6. Aseta mustikad brüleevormi ning kalla peale koore-muna mass.
7. Pane vormid ahjupannile ning täida pann nii suure hulga veega, et vormid oleks 2/3 ulatuses ümbritsetud.
8. Küpseta 160C juures umbes 1 tund.
9. Jahuta kreem ning pane kuni serveerimiseni külmkappi.
10. Enne serveerimist raputa peale pisut suhkrut ning karamelliseeri leeklambiga. Leeklambi puudumisel pane brüleed paariks minutiks 250C ahju grillprogrammile.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 20+60 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maailmakuulus Prantsuse magustoit, mida kroonivad mustikad
Koostisained
600 ml | Vahukoor (35%) |
100 g | Suhkur |
60 g | Mustikas (külmutatud) |
7 tk | Muna |
3 tl | Vanillisuhkur |
Valmistamine
1. Vahusta munakollaseid suhkruga kuni munakollase mass muutub valkjaks.2. Kuumuta vahukoort, kuid ära lase keema. Sega vahukoore sisse vaniljesuhkur.
3. Kalla vahukoor väikese nirena ning vispeldades munakollase hulka.
4. Aseta segu tagasi kuumale pliidile.
5. Kuumuta saadud massi segades vaiksel kuumusel niikaua kuni ta pakseneb.
6. Aseta mustikad brüleevormi ning kalla peale koore-muna mass.
7. Pane vormid ahjupannile ning täida pann nii suure hulga veega, et vormid oleks 2/3 ulatuses ümbritsetud.
8. Küpseta 160C juures umbes 1 tund.
9. Jahuta kreem ning pane kuni serveerimiseni külmkappi.
10. Enne serveerimist raputa peale pisut suhkrut ning karamelliseeri leeklambiga. Leeklambi puudumisel pane brüleed paariks minutiks 250C ahju grillprogrammile.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi