Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kreembrülee mustikatega

« Tagasi

5 2 0


  • 6 portsjonit
  • 20+60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maailmakuulus Prantsuse magustoit, mida kroonivad mustikad


Koostisained

600 ml Vahukoor (35%)
100 g Suhkur
60 g Mustikas (külmutatud)
7 tk Muna
3 tl Vanillisuhkur

Valmistamine

1. Vahusta munakollaseid suhkruga kuni munakollase mass muutub valkjaks.
2. Kuumuta vahukoort, kuid ära lase keema. Sega vahukoore sisse vaniljesuhkur.
3. Kalla vahukoor väikese nirena ning vispeldades munakollase hulka.
4. Aseta segu tagasi kuumale pliidile.
5. Kuumuta saadud massi segades vaiksel kuumusel niikaua kuni ta pakseneb.
6. Aseta mustikad brüleevormi ning kalla peale koore-muna mass.
7. Pane vormid ahjupannile ning täida pann nii suure hulga veega, et vormid oleks 2/3 ulatuses ümbritsetud.
8. Küpseta 160C juures umbes 1 tund.
9. Jahuta kreem ning pane kuni serveerimiseni külmkappi.
10. Enne serveerimist raputa peale pisut suhkrut ning karamelliseeri leeklambiga. Leeklambi puudumisel pane brüleed paariks minutiks 250C ahju grillprogrammile.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi