Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Krõbedapõhjaline kohupiima-rabarberikook

« Tagasi

0 0 2


  • 20 portsjonit
  • 10+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Kergelt valmiv krõbedapõhjaline plaadikook.


Koostisained

500 g Rabarber
500 g Kohupiim (ricotta)
400 g Jahu (nisu)
300 g Suhkur
200 g Hapukoor (20%)
200 g Või
4 tk Muna
1 tl Küpsetuspulber
1 spl Kaneel (pulber)

Valmistamine

1. Pane köögikombaini jahu, 2/3 suhkrust, või ning küpsetuspulber. Lase kõik ühtaseks puruks
2. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning pressi 3/4 saadud purust plaadile.
3. Aseta plaat 200C ahju ning küpseta 5-10 minutit kuni näed, et taigen hakkab kergelt pruunistuma. Seejärel tõsta ahjuplaat välja.
4. Kalla puhastatud ning viilutatud rabarberitükid eelküpsetatud taignale.
5. Raputa peale kaneeliga segatud suhkur (1,5 sl kaneeli ning 3 sl suhkrut)
6. Vahusta omavahel ülejäänud suhkur ning munad, sega hulka kohupiim ja hapukoor. Kalla saadud segu taignale.
7. Raputa segule peale omakorda ülejäänud puru.
8. Küpseta 200C juures umbes 20 minutit

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi