0
Õhkõrn rabarberikook
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning pressi 3/4 saadud purust plaadile.
3. Aseta plaat 200C ahju ning küpseta 5-10 minutit kuni näed, et taigen hakkab kergelt pruunistuma. Seejärel tõsta ahjuplaat välja.
4. Kalla puhastatud ning viilutatud rabarberitükid eelküpsetatud taignale.
5. Raputa peale kaneeliga segatud suhkur (1,5 sl kaneeli ning 3 sl suhkrut)
6. Vahusta omavahel ülejäänud suhkur ning munad, sega hulka kohupiim ja hapukoor. Kalla saadud segu taignale.
7. Raputa segule peale omakorda ülejäänud puru.
8. Küpseta 200C juures umbes 20 minutit
Tweet
« Tagasi
- 20 portsjonit
- 10+20 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Kergelt valmiv krõbedapõhjaline plaadikook.
Koostisained
500 g | Rabarber |
500 g | Kohupiim (ricotta) |
400 g | Jahu (nisu) |
300 g | Suhkur |
200 g | Hapukoor (20%) |
200 g | Või |
4 tk | Muna |
1 tl | Küpsetuspulber |
1 spl | Kaneel (pulber) |
Valmistamine
1. Pane köögikombaini jahu, 2/3 suhkrust, või ning küpsetuspulber. Lase kõik ühtaseks puruks2. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning pressi 3/4 saadud purust plaadile.
3. Aseta plaat 200C ahju ning küpseta 5-10 minutit kuni näed, et taigen hakkab kergelt pruunistuma. Seejärel tõsta ahjuplaat välja.
4. Kalla puhastatud ning viilutatud rabarberitükid eelküpsetatud taignale.
5. Raputa peale kaneeliga segatud suhkur (1,5 sl kaneeli ning 3 sl suhkrut)
6. Vahusta omavahel ülejäänud suhkur ning munad, sega hulka kohupiim ja hapukoor. Kalla saadud segu taignale.
7. Raputa segule peale omakorda ülejäänud puru.
8. Küpseta 200C juures umbes 20 minutit
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi