1
Kondenspiimakook maasikatega
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Vahusta miksriga vahukoor teise poole suhkru ning näpuotsatäie soolaga vahtu, lisa kohupiimakreem ning sega nad omavahel läbi.
3. Kuna tegemist on kihilise koogiga, siis laota esimeseks kihiks piimas leotatud vanilliküpsised.
4. Laota küpsiste peale kiht vahukoort ning vahukoorele omakorda kiht toormoosi.
5. Järgmiseks kihiks kasuta piimas leotatud kakao- või šokolaadiküpsiseid.
6. Jätka kihtide ladumist kuni tooraine lõppemiseni (viimaseks kihiks jääb vahukoor, millega kata ka küljed).
7.Aseta tort külmkappi mõneks tunniks maitsestuma.
8. Enne serveerimist kaunista kook lahtilõigatud maasikatega ning kakaopulbriga.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 3h+15 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Tort, mille tegemise juures saavad aidata ka lapsed!
Koostisained
300 g | Kohupiim (pasta) |
200 g | Mustsõstar (külmutatud) |
200 ml | Vahukoor (35%) |
150 g | Küpsis (vanilli) |
150 g | Küpsis (kakao) |
100 g | Maasikas |
100 ml | Piim (2,5%) |
100 ml | Suhkur |
20 g | Kakao (mõru) |
Sool |
Valmistamine
1. Sulata marjad, lisa neile pool suhkru kogusest ning kasutades saumiksrit mikserda marjad ühtlaseks massiks.2. Vahusta miksriga vahukoor teise poole suhkru ning näpuotsatäie soolaga vahtu, lisa kohupiimakreem ning sega nad omavahel läbi.
3. Kuna tegemist on kihilise koogiga, siis laota esimeseks kihiks piimas leotatud vanilliküpsised.
4. Laota küpsiste peale kiht vahukoort ning vahukoorele omakorda kiht toormoosi.
5. Järgmiseks kihiks kasuta piimas leotatud kakao- või šokolaadiküpsiseid.
6. Jätka kihtide ladumist kuni tooraine lõppemiseni (viimaseks kihiks jääb vahukoor, millega kata ka küljed).
7.Aseta tort külmkappi mõneks tunniks maitsestuma.
8. Enne serveerimist kaunista kook lahtilõigatud maasikatega ning kakaopulbriga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi