Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Koorene põrsafilee-suvikõrvitsapasta

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 20 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Koorene, rammus pastaroog


Koostisained

400 g Pasta (penne)
200 g Sealiha (välisfilee)
100 g Suvikõrvits
60 ml Kohvikoor (10%)
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Sibul
1 spl Jahu (nisu)
Rukola (värske)
Juust (parmesan)
Või
Toiduõli
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Vala keedunõu põhja õli ning või segu, kuumuta selles küüslauk, sibul
2. Lisa jahu ja kuumuta läbi.
3. Sega pidevalt vispeldades sisse koor.
4. Maitsesta karbonaad soola ja pipraga. Lõika liha tükikesteks ning pruunista pannil.
5. Vala pruunistatud liha kastmesse, kasutades ära ka kogu praadimise vedelik.
6. Kõige lõpuks lisa tikukesteks viilutatud suvikõrvits, kuumuta veidi.
7. Keeda pasta (penne) vastavalt pakendil olevale juhendile.
8. Sega pasta ning kaste kokku.
9. Serveeri värske rukola ning Parmesani liistudega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi