0
Koorene kalkunistroogonov
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Lisa jahu ja kuumuta läbi.
3. Sega pidevalt vispeldades sisse koor.
4. Maitsesta karbonaad soola ja pipraga. Lõika liha tükikesteks ning pruunista pannil.
5. Vala pruunistatud liha kastmesse, kasutades ära ka kogu praadimise vedelik.
6. Kõige lõpuks lisa tikukesteks viilutatud suvikõrvits, kuumuta veidi.
7. Keeda pasta (penne) vastavalt pakendil olevale juhendile.
8. Sega pasta ning kaste kokku.
9. Serveeri värske rukola ning Parmesani liistudega.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Koorene, rammus pastaroog
Koostisained
400 g | Pasta (penne) |
200 g | Sealiha (välisfilee) |
100 g | Suvikõrvits |
60 ml | Kohvikoor (10%) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
1 spl | Jahu (nisu) |
Rukola (värske) | |
Juust (parmesan) | |
Või | |
Toiduõli | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Vala keedunõu põhja õli ning või segu, kuumuta selles küüslauk, sibul2. Lisa jahu ja kuumuta läbi.
3. Sega pidevalt vispeldades sisse koor.
4. Maitsesta karbonaad soola ja pipraga. Lõika liha tükikesteks ning pruunista pannil.
5. Vala pruunistatud liha kastmesse, kasutades ära ka kogu praadimise vedelik.
6. Kõige lõpuks lisa tikukesteks viilutatud suvikõrvits, kuumuta veidi.
7. Keeda pasta (penne) vastavalt pakendil olevale juhendile.
8. Sega pasta ning kaste kokku.
9. Serveeri värske rukola ning Parmesani liistudega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi