0
Graavilõhe
« Tagasi
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Riisu tekkiv vaht. Lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
3. Puhasta sibul ning haki kuubikuteks, sama tee porgandiga.
4. Koori ning lõika juurseller peenikesteks ribadeks.
5. Kuumuta pann ning kalla sinna pisut õli ja tükike võid.
6. Lase võil ära sulada ning prae sibul klaasjaks.
7. Kuumuta pannil läbi ka porgand ning juurseller.
8. Koori kartulid ning lõika suupärasteks kuubikuteks.
9. Lisa supileemele kartulid, sibul, juurseller ning porgand. Maitsesta suppi soola, suhkru ja värskelt purustatud pipraga.
10. Riivi supile juurde keedetud munad.
11. Kui kartul ning porgand on pehmed lisa leeme sisse tükkideks lõigatud kalaliha.
12. Lase supil mõni minut keeda, keera kuumus kinni ning lisa vahukoor ja maitseroheline.
13. Lase leemel mõni minut maitsestuda ning serveeri.
Kala fileerimise kohta leiad õpetusi meie kodulehekülje Artiklite valiku alt.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 20+30 min
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Rammus supp, mida peab proovima!
Koostisained
1000 g | Lõhe |
200 ml | Vahukoor (35%) |
50 g | Juurseller |
6 tk | Kartul |
3 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
2 tk | Muna |
2 tk | Loorberileht |
Maitseroheline | |
Või | |
Rapsiõli | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Fileeri kala ning aseta tema pea koos rootsuga vaiksel tulel keema. Kala liha eemalda tema naha küljest.2. Riisu tekkiv vaht. Lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
3. Puhasta sibul ning haki kuubikuteks, sama tee porgandiga.
4. Koori ning lõika juurseller peenikesteks ribadeks.
5. Kuumuta pann ning kalla sinna pisut õli ja tükike võid.
6. Lase võil ära sulada ning prae sibul klaasjaks.
7. Kuumuta pannil läbi ka porgand ning juurseller.
8. Koori kartulid ning lõika suupärasteks kuubikuteks.
9. Lisa supileemele kartulid, sibul, juurseller ning porgand. Maitsesta suppi soola, suhkru ja värskelt purustatud pipraga.
10. Riivi supile juurde keedetud munad.
11. Kui kartul ning porgand on pehmed lisa leeme sisse tükkideks lõigatud kalaliha.
12. Lase supil mõni minut keeda, keera kuumus kinni ning lisa vahukoor ja maitseroheline.
13. Lase leemel mõni minut maitsestuda ning serveeri.
Kala fileerimise kohta leiad õpetusi meie kodulehekülje Artiklite valiku alt.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi