0
Kana-kukeseenepasta
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kuumuta pannil oliiviõli ning lisa hakitud küüslauk, haki samal ajal kukeseened ning viiluta peekon ribadeks, lisa need pannile särisema. Vähenda panni kuumust kui peekon on kenasti krõbe
3. Lisa kanapuljong (1 tassitäis) ja vahukoor. Sega ja kuumuta madalal tulel ca 6-7 minutit, kuni kaste on mõnusalt kreemjas. Lisa penne ning sega ettevaatlikult, keera kuumus maha ja lase mõni minut seista
4. Serveeri koos maitserohelise ja riivitud parmesani juustuga, soovi korral lisa ka musta pipart
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Kodumaistest metsadest pärit värskete kukeseentega pasta viib lihtsalt keele alla!
Koostisained
275 g | Pasta (penne) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
100 g | Peekon |
160 g | Kukeseen |
80 ml | Vahukoor (35%) |
30 g | Juust (parmesan) |
5 spl | Oliivõli |
200 ml | Puljongikuubik (kana) |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda potis ca pool pakki (250-300 g) penne pastat, maitsesta vähese soolaga2. Kuumuta pannil oliiviõli ning lisa hakitud küüslauk, haki samal ajal kukeseened ning viiluta peekon ribadeks, lisa need pannile särisema. Vähenda panni kuumust kui peekon on kenasti krõbe
3. Lisa kanapuljong (1 tassitäis) ja vahukoor. Sega ja kuumuta madalal tulel ca 6-7 minutit, kuni kaste on mõnusalt kreemjas. Lisa penne ning sega ettevaatlikult, keera kuumus maha ja lase mõni minut seista
4. Serveeri koos maitserohelise ja riivitud parmesani juustuga, soovi korral lisa ka musta pipart
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi