Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Koorene kanapada

« Tagasi

5 1 0


  • 4 portsjonit
  • 20-40 min

Allikas: 100 rooga
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Paksule ja tummisele broilerifilee ja kartulitega pajaroale annavad maitset valge vein, tüümian ja sinep.


Koostisained

4 tk Kanafilee
100 g suitsupeekon
1 tk Porrulauk
4 tk Küüslauk (küüs)
4 tk Kartul
2 tk Loorberileht
1 tl Tüümian (kuivatatud)
2 dl Valge kuiv vein
1 dl Puljong (kana)
2 dl Vahukoor (35%)
1 spl Dijoni sinep
Basiilik (värske)
Sool
Pipar

Valmistamine

Pruunista hakitud suitsupeekonit mõni minut kastrulis. Lisa kuubikuteks tükeldatud kanafilee ja pruunista veel mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Lisa viilutatud porru, hakitud küüslauguküüned ja tükeldatud kartulid. Sega juurde loorberilehed, tüümian, vein ja kuum puljong (ära kogu vedelikku kohe peale vala, vaata silma järgi palju vaja läheb, et supp ei jääks). Hauta tasasel tulel 10-15 minutit. Lisa sinep ja vahustamata koor ning hauta veel 10 minutit, kuni kartul on pehme. Lisa hakitud basiilik ja serveeri.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi