0
Koorene kanapasta brokoli ja porruga
« Tagasi
Allikas: 100 rooga
Autor: Angeelika Kang
0
kommentaari
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20-40 min
Allikas: 100 rooga
Autor: Angeelika Kang
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Paksule ja tummisele broilerifilee ja kartulitega pajaroale annavad maitset valge vein, tüümian ja sinep.
Koostisained
4 tk | Kanafilee |
100 g | suitsupeekon |
1 tk | Porrulauk |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
4 tk | Kartul |
2 tk | Loorberileht |
1 tl | Tüümian (kuivatatud) |
2 dl | Valge kuiv vein |
1 dl | Puljong (kana) |
2 dl | Vahukoor (35%) |
1 spl | Dijoni sinep |
Basiilik (värske) | |
Sool | |
Pipar |
Valmistamine
Pruunista hakitud suitsupeekonit mõni minut kastrulis. Lisa kuubikuteks tükeldatud kanafilee ja pruunista veel mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Lisa viilutatud porru, hakitud küüslauguküüned ja tükeldatud kartulid. Sega juurde loorberilehed, tüümian, vein ja kuum puljong (ära kogu vedelikku kohe peale vala, vaata silma järgi palju vaja läheb, et supp ei jääks). Hauta tasasel tulel 10-15 minutit. Lisa sinep ja vahustamata koor ning hauta veel 10 minutit, kuni kartul on pehme. Lisa hakitud basiilik ja serveeri.Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi