Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Koorene kalkunistroogonov

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 40 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mahedamaitseline roog kalkunist, millele annavad lisamaitset rohelised herned


Koostisained

400 g Kalkuni kintsuliha
150 g Hernes (külmutatud)
150 ml Kohvikoor (10%)
50 ml Vein (valge)
2 tk Porgand
1 tk Sibul
1 tl Maisitärklis
Toiduõli
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Lõika kalkunilihast 4-5 cm pikkused ribad ning maitsesta nad soola ja pipraga. Pruunista õlis.
2. Viiluta sibul ning porgandid ratasteks ja prae koos lihaga kuldseks. Vala hautamispoti põhja 2 cm jagu vett ja hauta madalal temperatuuril praetud segu pehmeks.
3. Vala lihale valge veini, sega läbi ja lase pisut aega podiseda. Sega hulka koor, maitsesta soola ning pipraga ja kuumuta keemiseni.
4. Kui kaste jääb liiga vedel sega maisitärklis vähese külma veega ning lisa roale.
5. Vahetult enne serveerimist vala peale rohelised herned.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi