4
Tomati ja fetajuustuga täidetud kanatasku
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Viiluta sibul ning porgandid ratasteks ja prae koos lihaga kuldseks. Vala hautamispoti põhja 2 cm jagu vett ja hauta madalal temperatuuril praetud segu pehmeks.
3. Vala lihale valge veini, sega läbi ja lase pisut aega podiseda. Sega hulka koor, maitsesta soola ning pipraga ja kuumuta keemiseni.
4. Kui kaste jääb liiga vedel sega maisitärklis vähese külma veega ning lisa roale.
5. Vahetult enne serveerimist vala peale rohelised herned.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 40 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Mahedamaitseline roog kalkunist, millele annavad lisamaitset rohelised herned
Koostisained
400 g | Kalkuni kintsuliha |
150 g | Hernes (külmutatud) |
150 ml | Kohvikoor (10%) |
50 ml | Vein (valge) |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
1 tl | Maisitärklis |
Toiduõli | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika kalkunilihast 4-5 cm pikkused ribad ning maitsesta nad soola ja pipraga. Pruunista õlis.2. Viiluta sibul ning porgandid ratasteks ja prae koos lihaga kuldseks. Vala hautamispoti põhja 2 cm jagu vett ja hauta madalal temperatuuril praetud segu pehmeks.
3. Vala lihale valge veini, sega läbi ja lase pisut aega podiseda. Sega hulka koor, maitsesta soola ning pipraga ja kuumuta keemiseni.
4. Kui kaste jääb liiga vedel sega maisitärklis vähese külma veega ning lisa roale.
5. Vahetult enne serveerimist vala peale rohelised herned.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi