1
Porgandipüreesupp lõhega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lõika porganditest suured seibid ning pane soolaga keema.
3. Kui porgandid on poolpehmed, lisa suured kartulitükid ning sibulaveerandid.
4. Keeda juurviljad pehmeks ning kurna, jäta alles veerand keeduveest.
5. Lisa kurnatud juurviljadele pressitud küüslaugud ning püreeri kõik alleshoitud keeduleemes.
6. Tõsta pott tulele ja keera kuumus madalaks.
7. Lisa kookospiim ja maitseianed, sega ühtlaseks ja kuumuta podisemiseni.
8. Serveeri saiakrutoonide või röstsaiaga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Sametine juurviljasupp
Koostisained
5 tk | Porgand (suur) |
2 tk | Kartul |
1 tk | Sibul (suur) |
6 tk | Küüslauk (küüs) |
400 g | Kookospiim |
Muskaatpähkel (pulber) | |
Ingver (jahvatatud) | |
Sool | |
Pipar (valge) |
Valmistamine
1. Koori porgandid, kartulid, sibul ja küüslauk.2. Lõika porganditest suured seibid ning pane soolaga keema.
3. Kui porgandid on poolpehmed, lisa suured kartulitükid ning sibulaveerandid.
4. Keeda juurviljad pehmeks ning kurna, jäta alles veerand keeduveest.
5. Lisa kurnatud juurviljadele pressitud küüslaugud ning püreeri kõik alleshoitud keeduleemes.
6. Tõsta pott tulele ja keera kuumus madalaks.
7. Lisa kookospiim ja maitseianed, sega ühtlaseks ja kuumuta podisemiseni.
8. Serveeri saiakrutoonide või röstsaiaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi