Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kohupiima-biskviitkook

« Tagasi

0 0 4




Tegid seda toitu?


4
kommentaari

Lihtsalt vamiv mahlane kihiline kohupiimakook. Sobiv ka lastele valmistamiseks.


Koostisained

70 g Suhkur
600 ml Kirsikompott
200 g Hapukoor (20%)
400 g Kohupiim
400 g Tordipõhi (kandiline)
2 tk Banaan
50 g Shokolaad

Valmistamine

1. Lõika banaanid keskelt pikkupidi pooleks ja tükelda siis omakorda väiksemad tükid.
2. Kohupiim, hapukoor, suhkur ja tükeldatud banaanid sega omavahel kokku (juba magusale kohupiimale lisa vähem suhkrut).
3. Lõika tordipõhi 3 kihiks.
4. Laota kandikule 1 õhuke biskviitpõhi.
5. Kurna kirsikompott ja immuta saadud kompotivedelikuga tordipõhja kiht ja kata kiht kohupiima-hapukoore-banaaniseguga.
6. Järgmise keskmise kihiga korda sedasama ja laota kohupiimale puhastatud kirsid, millest on kivid eemaldatud.
7. Kõige pealmine kiht peaks olema kohupiima-hapukooresegu, võimalusel määri seda ka külgedele, et anda koogile esinduslikuma välimus.
8. Silu kõige pealmine kiht ning kaunista kirssidega. Riivi peale šokolaadi.

NB: Kirsikompoti võid asendada ka mõne moosi, keedise, kompoti või marjadega vastavalt omale maitsele. Hapukoore võib soovi korral asendada vahukoorega. Ka võid kasutada koos heledat ja tumedat biskviiti, mis teeb koogi kirjuks.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi