Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kodused lihapalliampsud

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihapalle võid segada ka sooja kastmega ning serveerida pearoana koos lisandiga


Koostisained

400 g Hakkliha (segu)
4 spl Riivsai
1 tk Muna
Petersell
Pune (värske)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Sega hakkliha, riivsai, muna, maitseained ja hakitud maitseroheline omavahel kokku
2. Veereta soovitud suurusega väikesed lihafrikadellid. Vajadusel tee käsi veeretamise ajal märjaks, et tainas käe külge kinni ei jääks
3. Aseta lihapallid ahjuplaadile ja küpseta 200 C juures 10-20 minutit (sõltuvalt lihapalli suurusest) kuni valmimiseni

Seveeri, kas eraldi suupistetena koos dipikastmega või lihapallikastmena (sega lihapallid sinepi- või jahukastmesse) koos kartulipüreega põhiroana.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi