0
Frikadellisupp
« Tagasi
0
kommentaari
2. Veereta soovitud suurusega väikesed lihafrikadellid. Vajadusel tee käsi veeretamise ajal märjaks, et tainas käe külge kinni ei jääks
3. Aseta lihapallid ahjuplaadile ja küpseta 200 C juures 10-20 minutit (sõltuvalt lihapalli suurusest) kuni valmimiseni
Seveeri, kas eraldi suupistetena koos dipikastmega või lihapallikastmena (sega lihapallid sinepi- või jahukastmesse) koos kartulipüreega põhiroana.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihapalle võid segada ka sooja kastmega ning serveerida pearoana koos lisandiga
Koostisained
400 g | Hakkliha (segu) |
4 spl | Riivsai |
1 tk | Muna |
Petersell | |
Pune (värske) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Sega hakkliha, riivsai, muna, maitseained ja hakitud maitseroheline omavahel kokku2. Veereta soovitud suurusega väikesed lihafrikadellid. Vajadusel tee käsi veeretamise ajal märjaks, et tainas käe külge kinni ei jääks
3. Aseta lihapallid ahjuplaadile ja küpseta 200 C juures 10-20 minutit (sõltuvalt lihapalli suurusest) kuni valmimiseni
Seveeri, kas eraldi suupistetena koos dipikastmega või lihapallikastmena (sega lihapallid sinepi- või jahukastmesse) koos kartulipüreega põhiroana.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi