0
Mehine kotlet
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
1
kommentaari
2. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil veidi õli ja prae sibul ja küüslauk klaasjaks.
3. Nõruta saiast välja liigne piim, sega kõik ained ühtlaseks tainaks (NB! ära üle sega, muidu tekivad hakkmassi niidid)
4. Maitsesta tainas pune, värskelt purustatud pipra ning soolaga.
5. Vormi hakkmassist kotletid ning pruunista nad praepannil mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks.
6. Soovi korral võid praetud kotletid panna veel 10-15 minutiks 180C ahju järelküpsemisele.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 30 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Lihtne hakk-kotletiretsept argipäeva õhtuks
Koostisained
400 g | Hakkliha (segu) |
100 ml | Piim (2,5%) |
3 tk | Sai (viil) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Muna |
1 tk | Sibul |
Toiduõli | |
Puna e. oregano (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Leota sai piimaga, jäta hetkeks paisuma.2. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil veidi õli ja prae sibul ja küüslauk klaasjaks.
3. Nõruta saiast välja liigne piim, sega kõik ained ühtlaseks tainaks (NB! ära üle sega, muidu tekivad hakkmassi niidid)
4. Maitsesta tainas pune, värskelt purustatud pipra ning soolaga.
5. Vormi hakkmassist kotletid ning pruunista nad praepannil mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks.
6. Soovi korral võid praetud kotletid panna veel 10-15 minutiks 180C ahju järelküpsemisele.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi