0
Guljašš sealihast
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
5
kommentaari
2. Riisu tekkiv vaht ning keeda seejärel liha umbes 1 tund.
3. Lisa vahepeal loorber, piprad, vürtspiprad ning soola.
4. Liha keemise ajal riivi peet, kapsas ning porgandid.
5. Koori sibulad ning haki peeneks.
6. Prae või ning õli segus hakitud sibulad ja riivitud porgandid ning peedid.
7. Koori ning tükelda kartulid suupärasteks kuubikuteks.
8. Peale liha pehmenemist eemalda ta puljongist ning eemalda kontide küljest liha.
9. Kalla praetud sibulad, peedid, kapsas ning porgandid supileeme sisse.
10. Lisa kartulid ning keeda niikaua kuni kõik supijuured on pehmed.
11. Lisa äädikas ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga.
12. Kalla juurde puhastatud liha ning lase supil kaane all umbes 10 minutit maitsestuda.
13. Lisa hakitud maitseroheline.
14. Serveeri hapukoorega.
Tweet
« Tagasi
- 12 portsjonit
- 20+90 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
5
kommentaari
Paks supp, mille tegemine nõuab pisut vaeva ning veelgi rohkem aega. Tulemus peaks olema aga kõigile meeltmööda.
Koostisained
700 g | Sealiha (raguu) |
600 g | Peet (värske) |
500 g | Kapsas (peakapsas) |
30 g | Till (värske) |
4 tk | Kartul |
2 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
1 spl | Äädikas (30%) |
3 tk | Loorberileht |
10 tk | Pipar (must) |
3 tk | Vürtspipar |
Või | |
Rapsiõli | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Loputa lihatükid vees ning aseta nad seejärel külma vette keema.2. Riisu tekkiv vaht ning keeda seejärel liha umbes 1 tund.
3. Lisa vahepeal loorber, piprad, vürtspiprad ning soola.
4. Liha keemise ajal riivi peet, kapsas ning porgandid.
5. Koori sibulad ning haki peeneks.
6. Prae või ning õli segus hakitud sibulad ja riivitud porgandid ning peedid.
7. Koori ning tükelda kartulid suupärasteks kuubikuteks.
8. Peale liha pehmenemist eemalda ta puljongist ning eemalda kontide küljest liha.
9. Kalla praetud sibulad, peedid, kapsas ning porgandid supileeme sisse.
10. Lisa kartulid ning keeda niikaua kuni kõik supijuured on pehmed.
11. Lisa äädikas ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga.
12. Kalla juurde puhastatud liha ning lase supil kaane all umbes 10 minutit maitsestuda.
13. Lisa hakitud maitseroheline.
14. Serveeri hapukoorega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi