Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 1


Kodune pitsa Kodune pitsa
  • 6 portsjonit
  • 45 min

Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Maitseb ühtviisi hea nii kana. kui sealihaga


Koostisained

1 tk Pitsapõhja segu
500 g Sealiha
200 g Juust (riivitud)
75 g Tomatipüree
2 tk Tomat (keskmine)
1 tk Sibul (suur)
0.5 tl Pipar (must)
0.5 tk Paprika
3 tl Pitsamaitseaine
1 tl Sool

Valmistamine

1. Valmista pitsapõhja segust pitsataigen ja vooderda sellega rasvainega määrituda ahjuplaat.
2. Pruunista pannil soola ja pipraga tükeldatud liha või hakkliha.
3. Määri tomatipastaga kogu pitsapõhi.
4. Nüüd haki ära sibul, tomat ja paprika.
5. Vala lihatükid taignale ja säti nende vahele sibula-tomati-paprikasegu.
6. Puista peale pitsamaitseaine ja riivitud juust.

Küpseb 200C juures umbes 25 minutit.
Serveeri rohelise salataiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi