0
Praetud liha salatipadjal
« Tagasi
1
kommentaari
2. Pruunista pannil soola ja pipraga tükeldatud liha või hakkliha.
3. Määri tomatipastaga kogu pitsapõhi.
4. Nüüd haki ära sibul, tomat ja paprika.
5. Vala lihatükid taignale ja säti nende vahele sibula-tomati-paprikasegu.
6. Puista peale pitsamaitseaine ja riivitud juust.
Küpseb 200C juures umbes 25 minutit.
Serveeri rohelise salataiga.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Maitseb ühtviisi hea nii kana. kui sealihaga
Koostisained
1 tk | Pitsapõhja segu |
500 g | Sealiha |
200 g | Juust (riivitud) |
75 g | Tomatipüree |
2 tk | Tomat (keskmine) |
1 tk | Sibul (suur) |
0.5 tl | Pipar (must) |
0.5 tk | Paprika |
3 tl | Pitsamaitseaine |
1 tl | Sool |
Valmistamine
1. Valmista pitsapõhja segust pitsataigen ja vooderda sellega rasvainega määrituda ahjuplaat.2. Pruunista pannil soola ja pipraga tükeldatud liha või hakkliha.
3. Määri tomatipastaga kogu pitsapõhi.
4. Nüüd haki ära sibul, tomat ja paprika.
5. Vala lihatükid taignale ja säti nende vahele sibula-tomati-paprikasegu.
6. Puista peale pitsamaitseaine ja riivitud juust.
Küpseb 200C juures umbes 25 minutit.
Serveeri rohelise salataiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi