0
Tortilla de patatas ehk Hispaania omlett
« Tagasi
Allikas: http://kirsikuretseptiriiul.wordpress.com/2012/08/03/kodune-kanatortilla/
Autor: Gea KONKURSS
2
kommentaari
2. Tükelda jääsalat, tomat suuremateks kuubikuteks.
3. Tükelda feta juust.
4. Määri tortillale kartulikastet.
5. Pane tortilla ühte külge tükeldatud jääalatit, tomatit, kanafilee tükke ja feta juustu.
6. Keera tortilla kokku ja kinnita alumine otsa fooliumiga, et tortilla laiali ei valguks.
Ära pane liiga palju täidist, muidu ei jää tortilla kokku lihtsalt.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 15 min
Allikas: http://kirsikuretseptiriiul.wordpress.com/2012/08/03/kodune-kanatortilla/
Autor: Gea KONKURSS
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Suviselt kerge ning värske tortilla, mis sobib nii kergeks õhtusöögiks kui ka suvisele piknikule kaasa võtmiseks.
Koostisained
6 tk | Tortilla |
300 g | Kanaliha (rinnafilee) |
2 tk | Tomat |
250 g | Juust (feta) |
1 tk | Jääsalat |
Kartulikaste | |
Sool | |
Pipar | |
Broilerimaitseaine |
Valmistamine
1. Tükelda kanafilee väikesteks kuubikuteks, prae pannil ja maitsesta endale sobivalt.2. Tükelda jääsalat, tomat suuremateks kuubikuteks.
3. Tükelda feta juust.
4. Määri tortillale kartulikastet.
5. Pane tortilla ühte külge tükeldatud jääalatit, tomatit, kanafilee tükke ja feta juustu.
6. Keera tortilla kokku ja kinnita alumine otsa fooliumiga, et tortilla laiali ei valguks.
Ära pane liiga palju täidist, muidu ei jää tortilla kokku lihtsalt.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi