6
Kapsapirukas
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
1. Haki kapsas ning hauta väheses vees poolpehmeks.
2. Hautamise ajal lisa võid.
3. Maitsesta kapsas soola, suhkru ning hakitud tilliga.
4. Nõruta kapsas sõelal kuivaks.
5. Sega omavahel 2 keedetud ning seejärel hakitud muna, kapsas ning kodujuust.
Põhja valmistamine:
1. Sulata vaiksel kuumusel 100 g võid.
2. Sega omavahel jahu, kaerahelbed, 1 tl soola ning sulanud või.
3. Aseta taigen koogivormi ning suru ühtlase õhukese kihina põhja ning servadele.
4. Aseta koogivorm 10 minutiks külmkappi ning seejärel 10 minutiks 200C ahju.
5. Aseta koogisisu koogipõhjale.
6. Sega omavahel 2 toorest muna ja hapukoor ning kalla koogile.
7. Küpseta kooki veel 200 C juures 20 minutit.
8. Lisa riivitud juust ning küpseta veel mõni minut.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 30+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Mahedamaitseline kapsapirukas
Koostisained
500 g | Kapsas (peakapsas) |
150 g | Või |
100 g | Kodujuust (4%) |
100 g | Juust (riivitud) |
100 g | Hapukoor (20%) |
100 g | Jahu (nisu) |
80 g | Kaerahelbed (kiir) |
4 tk | Muna |
Till (värske) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
Sisu valmistamine:1. Haki kapsas ning hauta väheses vees poolpehmeks.
2. Hautamise ajal lisa võid.
3. Maitsesta kapsas soola, suhkru ning hakitud tilliga.
4. Nõruta kapsas sõelal kuivaks.
5. Sega omavahel 2 keedetud ning seejärel hakitud muna, kapsas ning kodujuust.
Põhja valmistamine:
1. Sulata vaiksel kuumusel 100 g võid.
2. Sega omavahel jahu, kaerahelbed, 1 tl soola ning sulanud või.
3. Aseta taigen koogivormi ning suru ühtlase õhukese kihina põhja ning servadele.
4. Aseta koogivorm 10 minutiks külmkappi ning seejärel 10 minutiks 200C ahju.
5. Aseta koogisisu koogipõhjale.
6. Sega omavahel 2 toorest muna ja hapukoor ning kalla koogile.
7. Küpseta kooki veel 200 C juures 20 minutit.
8. Lisa riivitud juust ning küpseta veel mõni minut.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi