0
Hakkbiifsteek praemuna ja peediga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Samal ajal tükelda värske ja hapukurk ning sibul
3. Tükelda või riivi jämeda riiviga keedupeet
4. Sega peet kurgi ja sibulaga suures kausis
5. Kalla peale keefir ja sega läbi
6. Haki 2 keedetud ja jahutatud muna ning sega supi sisse
7. Sega ja maitsesta külm supp vastavalt oma soovile soola ja pipraga
8. Serveerimisel võid kasutada järelejäänud keedumuna sektoreid, tilli ja maitserohelist
Sobib hästi rukkileivaga!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Värskendav ja kerge kosutus kuumal suvepäeval.
Koostisained
Peet (keedetud) | |
1 l | Keefir |
3 tk | Muna |
1 tk | Hapukurk |
1 tk | Kurk (värske, väike) |
1 tk | Sibul |
Till (värske) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keema munad kõvaks (10 min)2. Samal ajal tükelda värske ja hapukurk ning sibul
3. Tükelda või riivi jämeda riiviga keedupeet
4. Sega peet kurgi ja sibulaga suures kausis
5. Kalla peale keefir ja sega läbi
6. Haki 2 keedetud ja jahutatud muna ning sega supi sisse
7. Sega ja maitsesta külm supp vastavalt oma soovile soola ja pipraga
8. Serveerimisel võid kasutada järelejäänud keedumuna sektoreid, tilli ja maitserohelist
Sobib hästi rukkileivaga!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi