2
Kanahakkliha-riisivorm
« Tagasi
0
kommentaari
2. Puhasta ning haki peeneks sibul ning küüslauk. Tükelda marineeritud kurk ning lisa kõik kastmele.
3. Maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
4. Aseta kaste 10-15 minutiks külmkappi maitsestuma.
Kaste sobib suurepäraselt riisi- ja pastatoitude ning kana, kala- ja sealiharoogade juurde.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Kaste, millele annab mõnusa maitsevarjundi idamaine karri
Koostisained
150 g | Majonees |
150 g | Hapukoor (20%) |
70 g | Marineeritud kurk |
30 g | Sibul |
1 tk | Küüslauk |
Karri (pulber) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Sega omavahel majonees ja hapukoor ning lisa karripulber2. Puhasta ning haki peeneks sibul ning küüslauk. Tükelda marineeritud kurk ning lisa kõik kastmele.
3. Maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
4. Aseta kaste 10-15 minutiks külmkappi maitsestuma.
Kaste sobib suurepäraselt riisi- ja pastatoitude ning kana, kala- ja sealiharoogade juurde.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi