1
Fish and chips ehk õllepaneeringus kala friikartulitega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Maitsesta soola, sidrunipipra, sidrunimahla ja tilliga, jäta kilega kaetult jahedasse mõneks minutiks maitsestuma.
3. Aseta ühele taldrikule jahu ning teisele kaerakliid
4. Klopi eraldi kausis lahti munad ning maitsesta soola ja pipraga.
5. Paneeri kala järjekorras: jahu, muna, kliid.
7. Prae kalatükke pannil, keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2-3 minutit või kuni tükid on kuldpruunid.
8. Soovi korral võid paneeritud fileed korraks ka ahju panna ning küpsetada neid 180C juures 2-3 minutit.
9. Serveeri koos riisi ja külma kastmega
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Valge kala fileed, millele lisab maitset kaeraklii paneering
Koostisained
600 g | Pangasius (filee) |
100 g | Kaerakliid |
100 g | Jahu (nisu) |
2 tk | Muna |
Sidrunimahl | |
Toiduõli | |
Sidrunipipar | |
Till (värske) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika kalafileest umbes 150g tükid2. Maitsesta soola, sidrunipipra, sidrunimahla ja tilliga, jäta kilega kaetult jahedasse mõneks minutiks maitsestuma.
3. Aseta ühele taldrikule jahu ning teisele kaerakliid
4. Klopi eraldi kausis lahti munad ning maitsesta soola ja pipraga.
5. Paneeri kala järjekorras: jahu, muna, kliid.
7. Prae kalatükke pannil, keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2-3 minutit või kuni tükid on kuldpruunid.
8. Soovi korral võid paneeritud fileed korraks ka ahju panna ning küpsetada neid 180C juures 2-3 minutit.
9. Serveeri koos riisi ja külma kastmega
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi