Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kliidega paneeritud pangasiuse filee

« Tagasi

5 3 0


  • 4 portsjonit
  • 40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Valge kala fileed, millele lisab maitset kaeraklii paneering


Koostisained

600 g Pangasius (filee)
100 g Kaerakliid
100 g Jahu (nisu)
2 tk Muna
Sidrunimahl
Toiduõli
Sidrunipipar
Till (värske)
Sool

Valmistamine

1. Lõika kalafileest umbes 150g tükid
2. Maitsesta soola, sidrunipipra, sidrunimahla ja tilliga, jäta kilega kaetult jahedasse mõneks minutiks maitsestuma.
3. Aseta ühele taldrikule jahu ning teisele kaerakliid
4. Klopi eraldi kausis lahti munad ning maitsesta soola ja pipraga.
5. Paneeri kala järjekorras: jahu, muna, kliid.
7. Prae kalatükke pannil, keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2-3 minutit või kuni tükid on kuldpruunid.
8. Soovi korral võid paneeritud fileed korraks ka ahju panna ning küpsetada neid 180C juures 2-3 minutit.
9. Serveeri koos riisi ja külma kastmega

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi