Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kliidega paneeritud metsaseene-sealiharull

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 45+45 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Liharullid, millele lisaks metsaseentele annavad maitset ka paprika ning kaerakliid


Koostisained

1 kg Sealiha (välisfilee)
200 g Sibul
150 g Soolaseen
100 g Paprika
100 ml Piim (2,5%)
50 g Marineeritud kurk
25 g Küüslauk
2 tk Muna
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Lõika liha viiludeks.
2. Vasarda viilud õhukesteks ning maitsesta.
3. Valmista täidis - selleks tükelda sibul, marineeritud kurk, küüslauk, soolaseened ja paprika väiksemateks ning maitsesta soola ja musta värskelt purustatud pipraga.
5. Jaota täidis lihale nii, et servad jäävad umbes 1,5-2 cm vabaks, keera liha rulli.
6. Klopi lahti munad, lisa sinna pisut piima ja maitseaineid
7. Pane jahu ja kliid eraldi taldrikutesse ning alusta paneerimist järjekorras - jahu, muna, kliid
8. Pruunista liharullid kuumal pannil ning aseta üksahaaval fooliumisse.
9. Küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 45 minutit

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi