0
Veisehakklihaga Beef Wellington
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Vasarda viilud õhukesteks ning maitsesta.
3. Valmista täidis - selleks tükelda sibul, marineeritud kurk, küüslauk, soolaseened ja paprika väiksemateks ning maitsesta soola ja musta värskelt purustatud pipraga.
5. Jaota täidis lihale nii, et servad jäävad umbes 1,5-2 cm vabaks, keera liha rulli.
6. Klopi lahti munad, lisa sinna pisut piima ja maitseaineid
7. Pane jahu ja kliid eraldi taldrikutesse ning alusta paneerimist järjekorras - jahu, muna, kliid
8. Pruunista liharullid kuumal pannil ning aseta üksahaaval fooliumisse.
9. Küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 45 minutit
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 45+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Liharullid, millele lisaks metsaseentele annavad maitset ka paprika ning kaerakliid
Koostisained
1 kg | Sealiha (välisfilee) |
200 g | Sibul |
150 g | Soolaseen |
100 g | Paprika |
100 ml | Piim (2,5%) |
50 g | Marineeritud kurk |
25 g | Küüslauk |
2 tk | Muna |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika liha viiludeks.2. Vasarda viilud õhukesteks ning maitsesta.
3. Valmista täidis - selleks tükelda sibul, marineeritud kurk, küüslauk, soolaseened ja paprika väiksemateks ning maitsesta soola ja musta värskelt purustatud pipraga.
5. Jaota täidis lihale nii, et servad jäävad umbes 1,5-2 cm vabaks, keera liha rulli.
6. Klopi lahti munad, lisa sinna pisut piima ja maitseaineid
7. Pane jahu ja kliid eraldi taldrikutesse ning alusta paneerimist järjekorras - jahu, muna, kliid
8. Pruunista liharullid kuumal pannil ning aseta üksahaaval fooliumisse.
9. Küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 45 minutit
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi