0
Vürtsikilusupp
« Tagasi
0
kommentaari
2. Sega võie koorega, haki sisse sibul ja kilu ning lisa vajadusel pisut soola (arvesta kilu soolasusega).
3. Laota leivakihile pool segust.
4. Aseta peale teine kiht leivaviile ning laota peale ülejäänud mass.
5. Kata hakitud munaga ja kaunista meelepäraselt.
6. Aseta külmkappi ööks maitsestuma. Jätku!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Toekas kõhutäis, sobib koduseks roaks ning külalistele, säilib külmkapis vähemalt 3 päeva
Koostisained
8 tk | Leib (must) |
200 g | Vürtsikilud |
100 g | Mädarõikavõie |
2 tk | Muna |
1 tk | Sibul |
Till (värske) | |
Roheline sibul | |
200 g | Hapukoor (20%) |
Valmistamine
1. Aseta 4 leivaviilu taldrikule.2. Sega võie koorega, haki sisse sibul ja kilu ning lisa vajadusel pisut soola (arvesta kilu soolasusega).
3. Laota leivakihile pool segust.
4. Aseta peale teine kiht leivaviile ning laota peale ülejäänud mass.
5. Kata hakitud munaga ja kaunista meelepäraselt.
6. Aseta külmkappi ööks maitsestuma. Jätku!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi