2
Kana-kikerherne hautis
« Tagasi
Allikas: Nami-nami retseptikogu
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Kuumuta potis õli ning lisa sibulad.
3. Prae sibulad vaiksel kuumusel klaasjaks ning lisa seejärel purustatud küüslaugud.
4. Lisa maitseained, (välja arvatud Garam masala) sega kõik läbi ning kuumuta 1-2 minutit.
5. Lisa tomatikonserv ning kuumuta vaiksel kuumusel, aegajalt segades, 10-20 minutit.
6. Kalla juurde nõrutatud kikerherned ning lase segul veel 10 minutit podiseda.
7. Sega juurde Garam masala ning lase karril veel 5-10 minutit podiseda.
Tweet
« Tagasi
- - portsjonit
- 40 min
Allikas: Nami-nami retseptikogu
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Indiast pärinev vürtsikas karriroog
Koostisained
800 g | Kikerherned (konserv) |
400 g | Purustatud tomat (konserv) |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
1 tl | Sool |
1 tl | Kurkum |
1 tl | Paprika (pulber) |
1 tl | Vürtsköömen (jahvatatud) |
1 tl | Garam masala |
0.5 tl | Tšilli (pulber) |
1 spl | Toiduõli |
Valmistamine
1. Viiluta sibulad peeneks ning purusta küülauguküüned.2. Kuumuta potis õli ning lisa sibulad.
3. Prae sibulad vaiksel kuumusel klaasjaks ning lisa seejärel purustatud küüslaugud.
4. Lisa maitseained, (välja arvatud Garam masala) sega kõik läbi ning kuumuta 1-2 minutit.
5. Lisa tomatikonserv ning kuumuta vaiksel kuumusel, aegajalt segades, 10-20 minutit.
6. Kalla juurde nõrutatud kikerherned ning lase segul veel 10 minutit podiseda.
7. Sega juurde Garam masala ning lase karril veel 5-10 minutit podiseda.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi