Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 1


  • - portsjonit
  • 40 min

Allikas: Nami-nami retseptikogu
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Indiast pärinev vürtsikas karriroog


Koostisained

800 g Kikerherned (konserv)
400 g Purustatud tomat (konserv)
3 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Sibul
1 tl Sool
1 tl Kurkum
1 tl Paprika (pulber)
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 tl Garam masala
0.5 tl Tšilli (pulber)
1 spl Toiduõli

Valmistamine

1. Viiluta sibulad peeneks ning purusta küülauguküüned.
2. Kuumuta potis õli ning lisa sibulad.
3. Prae sibulad vaiksel kuumusel klaasjaks ning lisa seejärel purustatud küüslaugud.
4. Lisa maitseained, (välja arvatud Garam masala) sega kõik läbi ning kuumuta 1-2 minutit.
5. Lisa tomatikonserv ning kuumuta vaiksel kuumusel, aegajalt segades, 10-20 minutit.
6. Kalla juurde nõrutatud kikerherned ning lase segul veel 10 minutit podiseda.
7. Sega juurde Garam masala ning lase karril veel 5-10 minutit podiseda.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi