1
Kodused kotletid veisehakklihast
« Tagasi
0
kommentaari
2. Vasarda kanafileed toidukile vahel võimalikult õhukeseks ja laiaks.
NB! Hoidu liha rebestamast, muidu valgub täidis välja.
3. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Tõsta igale fileele jupike külmast võikangist. Keera filee tihedalt rulli. Veereta iga kotletti kõigepealt nisujahus, siis lahtiklopitud munas ja lõpuks riivsaias.
4. Korda paneeringut veel kord. Paneering peab olema tihe ja ühtlane. Lase kotlettidel 10–15 minutit seista, et paneering taheneks.
5. Prae kotlette pannil kuumas õlis, nii et kõik küljed pruunistuvad. Tõsta 180kraadisesse ahju 15–20 minutiks
järelküpsema. Serveeri näiteks kartulipudru ja keedetud roheliste hernestega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Nostalgiline kanaroog
Koostisained
100 g | Või |
4 tk | Kanaliha (rinnafilee) |
1 dl | Jahu (nisu) |
4 tk | Muna |
3 dl | Riivsai |
2 spl | Till (värske) |
Sool | |
Pipar (must) | |
Oliiviõli |
Valmistamine
1. Sega pehme või hakitud tilliga. Vormi võist piklik kang, pista külmikusse kõvenema.2. Vasarda kanafileed toidukile vahel võimalikult õhukeseks ja laiaks.
NB! Hoidu liha rebestamast, muidu valgub täidis välja.
3. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Tõsta igale fileele jupike külmast võikangist. Keera filee tihedalt rulli. Veereta iga kotletti kõigepealt nisujahus, siis lahtiklopitud munas ja lõpuks riivsaias.
4. Korda paneeringut veel kord. Paneering peab olema tihe ja ühtlane. Lase kotlettidel 10–15 minutit seista, et paneering taheneks.
5. Prae kotlette pannil kuumas õlis, nii et kõik küljed pruunistuvad. Tõsta 180kraadisesse ahju 15–20 minutiks
järelküpsema. Serveeri näiteks kartulipudru ja keedetud roheliste hernestega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi