0
Köögiviljasupp lihaga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Puhasta ja tükelda köögiviljad.
3. Prae kuumal pannil tükeldatud porgand ja sibul.
4. Kui liha on enam-vähem pehme, lisa ülejäänud vesi ja selle keema tõustes kartul.
5. Lisa mõne minuti pärast praetud porgandi-sibula segu.
5. Jätka keetmist, kartuli valmides lisa supile lillkapsas, paprika, küüslauk ning anna maitsele viimane lihv sidrunimahla, maitseainete ning soja kastmega.
6. Serveeri maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihtne köögiviljasupp
Koostisained
200 g | Veiseliha (välisfilee) |
200 g | Kartul |
100 g | Lillkapsas |
50 g | Porgand |
50 g | Paprika |
40 g | Sibul |
10 g | Küüslauk |
2 l | Vesi |
Puljongipulber (köögivilja) | |
Tšilli (pulber) | |
Sojakaste (hele) | |
Sidrunimahl | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika veiselihast peenikesed ribad, pruunista potipõhjas ja maitsesta, lisa pool veekogusest ning aseta tulele keema.2. Puhasta ja tükelda köögiviljad.
3. Prae kuumal pannil tükeldatud porgand ja sibul.
4. Kui liha on enam-vähem pehme, lisa ülejäänud vesi ja selle keema tõustes kartul.
5. Lisa mõne minuti pärast praetud porgandi-sibula segu.
5. Jätka keetmist, kartuli valmides lisa supile lillkapsas, paprika, küüslauk ning anna maitsele viimane lihv sidrunimahla, maitseainete ning soja kastmega.
6. Serveeri maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi