0
Köögiviljasupp loomalihaga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Puhasta köögiviljad ja tükelda nad peenikesteks ribadeks
3. Prae pannil tükeldatud porgand ja sibul
4. Kui liha on enamvähem pehme, lisa ülejäänud vesi koos puljongikuubikuga.
5. Kui vesi on keema tõusnud, lisa kartul ning praetud porgandi-sibula segu.
6. Maitsesta suppi retseptis loetletud maitseainetega ning lisa väiksemaks hakitud küüslauk ja ingver.
7. Kõige lõpus lisa viilutatud seller ja rohelised oad.
8. Keeda veel 5 minutit ja jäta kaane alla natukeseks ajaks maitsestuma.
9. Serveeri maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Köögiviljasupp, millele annab kerge aksendi ingver ning varsseller
Koostisained
200 g | Sealiha |
200 g | Kartul |
60 g | Porgand |
40 g | Varsseller |
40 g | Sibul |
40 g | Roheline uba (külmutatud) |
10 g | Küüslauk |
5 g | Ingver (värske) |
1 l | Vesi |
Puljongipulber (köögivilja) | |
Sojakaste (hele) | |
Sidrunimahl | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika sealihast peenikesed ribad, pruunista potipõhjas ja maitsesta sojakastme, soola ning värskelt purustatud pipraga, lisa pool veekogusest ja aseta tulele keema2. Puhasta köögiviljad ja tükelda nad peenikesteks ribadeks
3. Prae pannil tükeldatud porgand ja sibul
4. Kui liha on enamvähem pehme, lisa ülejäänud vesi koos puljongikuubikuga.
5. Kui vesi on keema tõusnud, lisa kartul ning praetud porgandi-sibula segu.
6. Maitsesta suppi retseptis loetletud maitseainetega ning lisa väiksemaks hakitud küüslauk ja ingver.
7. Kõige lõpus lisa viilutatud seller ja rohelised oad.
8. Keeda veel 5 minutit ja jäta kaane alla natukeseks ajaks maitsestuma.
9. Serveeri maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi