Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Köögiviljasupp lihaga

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Köögiviljasupp, millele annab kerge aksendi ingver ning varsseller


Koostisained

200 g Sealiha
200 g Kartul
60 g Porgand
40 g Varsseller
40 g Sibul
40 g Roheline uba (külmutatud)
10 g Küüslauk
5 g Ingver (värske)
1 l Vesi
Puljongipulber (köögivilja)
Sojakaste (hele)
Sidrunimahl
Pipar (must)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Lõika sealihast peenikesed ribad, pruunista potipõhjas ja maitsesta sojakastme, soola ning värskelt purustatud pipraga, lisa pool veekogusest ja aseta tulele keema
2. Puhasta köögiviljad ja tükelda nad peenikesteks ribadeks
3. Prae pannil tükeldatud porgand ja sibul
4. Kui liha on enamvähem pehme, lisa ülejäänud vesi koos puljongikuubikuga.
5. Kui vesi on keema tõusnud, lisa kartul ning praetud porgandi-sibula segu.
6. Maitsesta suppi retseptis loetletud maitseainetega ning lisa väiksemaks hakitud küüslauk ja ingver.
7. Kõige lõpus lisa viilutatud seller ja rohelised oad.
8. Keeda veel 5 minutit ja jäta kaane alla natukeseks ajaks maitsestuma.
9. Serveeri maitserohelisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi