Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Köögiviljariis vorstiga

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Tiiu
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Värviküllane roog, mis rõõmustab iga pereliikme silma ja kõhtu


Koostisained

350 g Riis (pikateraline)
300 g Porgand
200 g Suvikõrvits
200 g Sibul
100 g Paprika
100 g Grillvorst
50 g Porrulauk
3 tk Küüslauk (küüs)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Pese riisi mitmeid kordi külmas vees. Riis on keetmiseks parim kui vesi, milles sa teda pesed ei muutu enam piimjaks
2. Pane riis soolaga matsestatud külma vette keema. Vesi võiks ulatuda umbes 1 cm võrra üle riisi
3. Puhasta ja tükelda köögiviljad ribadeks ning aseta need eelsoojendatud pannile praadima - kõige pealt porgand ja sibul, siis lisa suvikõrvits, paprika, porrulauk ja küüslauk
4. Sama segu sees prae ribadeks lõigatud grillvorst. Maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga. Kui riis on pehmeks keenud, kurna ta ja jäta natukeseks sõelale nõrguma.
5. Pane riis potiga uuesti väikse kuumuse peale, ning lisa juurde praetud köögiviljad. Sega kõik korralikult omavahel läbi ning vajadusel maitseta veelkord.

Serveeri külma hapukoore-majoneesi kastmega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi