0
Hapukapsa borš suitsuvorstiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pane riis soolaga matsestatud külma vette keema. Vesi võiks ulatuda umbes 1 cm võrra üle riisi
3. Puhasta ja tükelda köögiviljad ribadeks ning aseta need eelsoojendatud pannile praadima - kõige pealt porgand ja sibul, siis lisa suvikõrvits, paprika, porrulauk ja küüslauk
4. Sama segu sees prae ribadeks lõigatud grillvorst. Maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga. Kui riis on pehmeks keenud, kurna ta ja jäta natukeseks sõelale nõrguma.
5. Pane riis potiga uuesti väikse kuumuse peale, ning lisa juurde praetud köögiviljad. Sega kõik korralikult omavahel läbi ning vajadusel maitseta veelkord.
Serveeri külma hapukoore-majoneesi kastmega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Värviküllane roog, mis rõõmustab iga pereliikme silma ja kõhtu
Koostisained
350 g | Riis (pikateraline) |
300 g | Porgand |
200 g | Suvikõrvits |
200 g | Sibul |
100 g | Paprika |
100 g | Grillvorst |
50 g | Porrulauk |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pese riisi mitmeid kordi külmas vees. Riis on keetmiseks parim kui vesi, milles sa teda pesed ei muutu enam piimjaks2. Pane riis soolaga matsestatud külma vette keema. Vesi võiks ulatuda umbes 1 cm võrra üle riisi
3. Puhasta ja tükelda köögiviljad ribadeks ning aseta need eelsoojendatud pannile praadima - kõige pealt porgand ja sibul, siis lisa suvikõrvits, paprika, porrulauk ja küüslauk
4. Sama segu sees prae ribadeks lõigatud grillvorst. Maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga. Kui riis on pehmeks keenud, kurna ta ja jäta natukeseks sõelale nõrguma.
5. Pane riis potiga uuesti väikse kuumuse peale, ning lisa juurde praetud köögiviljad. Sega kõik korralikult omavahel läbi ning vajadusel maitseta veelkord.
Serveeri külma hapukoore-majoneesi kastmega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi