Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kartulivorm hakkliha ning seentega

« Tagasi

4 4 0


  • 12 portsjonit
  • 40+30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev vormiroog nii argi- kui ka puhkepäevadeks


Koostisained

500 g Kartul
400 g Hakkliha (veise)
200 g Hapukoor (20%)
200 ml Kohvikoor (10%)
150 g Suvikõrvits
100 g Juust (riivitud)
50 ml Vein (punane)
50 g Peekon (suitsutatud)
4 tk Shampinjon
2 tk Sibul
2 tl Või
30 g Till (värske)
20 ml Sojakaste (hele)
Rapsiõli
Pune e. oregano (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Koori sibulad, seejärel poolita ning viiluta nad õhukesteks viiludeks.
2. Prae sibulad kuumal pannil või ja õli segus klaasjaks.
3. Sibulate praadimise ajal puhasta ning viiluta seened. Lisa seened sibulatele ning lase madalal kuumusel küpseda.
4. Kui seened ning sibulad on peaaegu valmis lisa tikukesteks viilutatud suvikõrvits.
5. Kalla juurde vein ning lase segul mõned minutid vaiksel tulel podiseda.
6. Eemalda pannilt saadud mass ning pruunista viilutatud peekon.
7. Lisa hakkliha, ning pruunista.
8. Maitsesta sojakastme, soola, värskelt purustatud pipra ning punega.
9. Koori kartulid, viiluta õhukesteks viiludeks ning pane 5 minutiks soolaga maitsestatud keevasse vette.
10. Kurna vesi ning aseta pool kartulikihist ahjuvormi küpsetuspaberi peale.
11. Aseta kartulite peale seente-, sibula-, ning suvikõrvitsasegu.
12. Lisa hakkliha ning ülejäänud kartulid.
13. Sega omavahel hapukoor ning koor. Maitsesta segu soolaga ja lisa hakitud till.
14. Kalla hapukoore ning koore segu kartulitele ja aseta vorm 200C juures 20 minutiks ahju.
15. Raputa roog üle juustuga ning pista veel niikauaks ahju kuni juust saab kuldse värvi.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi