0
Räime-kartulivorm tomatikastmega
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Prae sibulad kuumal pannil või ja õli segus klaasjaks.
3. Sibulate praadimise ajal puhasta ning viiluta seened. Lisa seened sibulatele ning lase madalal kuumusel küpseda.
4. Kui seened ning sibulad on peaaegu valmis lisa tikukesteks viilutatud suvikõrvits.
5. Kalla juurde vein ning lase segul mõned minutid vaiksel tulel podiseda.
6. Eemalda pannilt saadud mass ning pruunista viilutatud peekon.
7. Lisa hakkliha, ning pruunista.
8. Maitsesta sojakastme, soola, värskelt purustatud pipra ning punega.
9. Koori kartulid, viiluta õhukesteks viiludeks ning pane 5 minutiks soolaga maitsestatud keevasse vette.
10. Kurna vesi ning aseta pool kartulikihist ahjuvormi küpsetuspaberi peale.
11. Aseta kartulite peale seente-, sibula-, ning suvikõrvitsasegu.
12. Lisa hakkliha ning ülejäänud kartulid.
13. Sega omavahel hapukoor ning koor. Maitsesta segu soolaga ja lisa hakitud till.
14. Kalla hapukoore ning koore segu kartulitele ja aseta vorm 200C juures 20 minutiks ahju.
15. Raputa roog üle juustuga ning pista veel niikauaks ahju kuni juust saab kuldse värvi.
Tweet
« Tagasi
- 12 portsjonit
- 40+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev vormiroog nii argi- kui ka puhkepäevadeks
Koostisained
500 g | Kartul |
400 g | Hakkliha (veise) |
200 g | Hapukoor (20%) |
200 ml | Kohvikoor (10%) |
150 g | Suvikõrvits |
100 g | Juust (riivitud) |
50 ml | Vein (punane) |
50 g | Peekon (suitsutatud) |
4 tk | Shampinjon |
2 tk | Sibul |
2 tl | Või |
30 g | Till (värske) |
20 ml | Sojakaste (hele) |
Rapsiõli | |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori sibulad, seejärel poolita ning viiluta nad õhukesteks viiludeks.2. Prae sibulad kuumal pannil või ja õli segus klaasjaks.
3. Sibulate praadimise ajal puhasta ning viiluta seened. Lisa seened sibulatele ning lase madalal kuumusel küpseda.
4. Kui seened ning sibulad on peaaegu valmis lisa tikukesteks viilutatud suvikõrvits.
5. Kalla juurde vein ning lase segul mõned minutid vaiksel tulel podiseda.
6. Eemalda pannilt saadud mass ning pruunista viilutatud peekon.
7. Lisa hakkliha, ning pruunista.
8. Maitsesta sojakastme, soola, värskelt purustatud pipra ning punega.
9. Koori kartulid, viiluta õhukesteks viiludeks ning pane 5 minutiks soolaga maitsestatud keevasse vette.
10. Kurna vesi ning aseta pool kartulikihist ahjuvormi küpsetuspaberi peale.
11. Aseta kartulite peale seente-, sibula-, ning suvikõrvitsasegu.
12. Lisa hakkliha ning ülejäänud kartulid.
13. Sega omavahel hapukoor ning koor. Maitsesta segu soolaga ja lisa hakitud till.
14. Kalla hapukoore ning koore segu kartulitele ja aseta vorm 200C juures 20 minutiks ahju.
15. Raputa roog üle juustuga ning pista veel niikauaks ahju kuni juust saab kuldse värvi.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi