0
Saksa kartulisalat
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lase keedetud kartulitel ning porganditel jahtuda, koori nad seejärel ja tükelda võikesteks kuubikuteks.
3. Haki tükkideks marineeritud kurk.
3. Keeda munad ning riivi või haki ka nemad.
4. Valmista hapukoorest ja majoneesist salatikaste, maitsesta see soola, pipra ja soovi korral sinepiga.
5. Sega kõik salatikomponendid omavahel ja seejärel salatikastmega.
6. Jäta salat enne lauale serveerimist jahedasse pooleks tunniks maitsestuma.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Sünnipäevalaudade lahutamatu kaaslane
Koostisained
300 g | Kartul |
150 g | Porgand |
100 g | Vorst (keedu) |
100 g | Marineeritud kurk |
2 tk | Muna |
100 g | Majonees |
80 g | Hapukoor (20%) |
Sinep | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda koos koorega kartulid ning porgandid.2. Lase keedetud kartulitel ning porganditel jahtuda, koori nad seejärel ja tükelda võikesteks kuubikuteks.
3. Haki tükkideks marineeritud kurk.
3. Keeda munad ning riivi või haki ka nemad.
4. Valmista hapukoorest ja majoneesist salatikaste, maitsesta see soola, pipra ja soovi korral sinepiga.
5. Sega kõik salatikomponendid omavahel ja seejärel salatikastmega.
6. Jäta salat enne lauale serveerimist jahedasse pooleks tunniks maitsestuma.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi