0
Kartulikotletid parmesaniga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Aseta riivitud kartulid sõelale ja pese külma veega läbi, eraldades sellega liigse tärklise. Jäta hetkeks nõrguma
3. Haki puhastatud sibul, porru ja küüslauk
4. Pane nõrgunud kartulid, sibul, porru ja küüslauk ühte kaussi kokku ning maitsesta soola ja pipraga. Kõige viimasena sega saadud massile sisse munad
5. Tee segust kotletid, paneeri jahus ning prae pannil tasasel tulel kuni kotlet on muutunud kuldpruuniks
6. Serveeri omaette roana külma kastmega või prae lisandina
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Roog, mis sobib nii iseseisvaks roaks kui ka lisandiks prae kõrvale
Koostisained
1 kg | Kartul |
300 g | Sibul |
250 g | Jahu (nisu) |
100 g | Porrulauk |
30 g | Küüslauk |
4 tk | Muna |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori kartul ja riivi jämedama riiviga peeneks2. Aseta riivitud kartulid sõelale ja pese külma veega läbi, eraldades sellega liigse tärklise. Jäta hetkeks nõrguma
3. Haki puhastatud sibul, porru ja küüslauk
4. Pane nõrgunud kartulid, sibul, porru ja küüslauk ühte kaussi kokku ning maitsesta soola ja pipraga. Kõige viimasena sega saadud massile sisse munad
5. Tee segust kotletid, paneeri jahus ning prae pannil tasasel tulel kuni kotlet on muutunud kuldpruuniks
6. Serveeri omaette roana külma kastmega või prae lisandina
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi