Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kartuli-hakklihavorm

« Tagasi

0 0 1


  • 4 portsjonit
  • 90 min

Allikas: Liisi
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Klassikaline kartuli-hakklihavorm on paljude lemmik juba lapsepõlvest. Seda on lihtne valmistada ning maitseb hästi kogu perele.


Koostisained

250 g Hakkliha (segu)
100 ml Piim (2,5%)
8 tk Kartul
1 tk Muna
1 tk Sibul
5 g Või
Sool
Pipar (must)

Valmistamine

1. Eelkuumuta ahi 250 C-ni
2. Koori kartulid ja sibul
3. Viiluta kartulid õhukesteks viiludeks, eriti hõlpsasti saab seda teha köögikombaini viilutajaga
4. Haki sibul
5. Määri ahjuvorm võiga ning lao kihiti kartulid, sibul ja hakkliha
6. Maitsesta igat kihti soola ja pipraga
7. Pealmiseks kihiks jäta kartulid
8. Klopi muna ja piim segamini, lisa pisut soola ning vala segu ühtlaselt vormile
9. Kata ahjuvorm kaanega ning küpseta ahjus umbes 1 tund. Viimased 5 minutit võid kaane eemaldada, et pealmised kartulid krõbedaks muutuksid

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi