1
Itaaliapärane kanavorm
« Tagasi
1
kommentaari
2. Koori kartulid ja sibul
3. Viiluta kartulid õhukesteks viiludeks, eriti hõlpsasti saab seda teha köögikombaini viilutajaga
4. Haki sibul
5. Määri ahjuvorm võiga ning lao kihiti kartulid, sibul ja hakkliha
6. Maitsesta igat kihti soola ja pipraga
7. Pealmiseks kihiks jäta kartulid
8. Klopi muna ja piim segamini, lisa pisut soola ning vala segu ühtlaselt vormile
9. Kata ahjuvorm kaanega ning küpseta ahjus umbes 1 tund. Viimased 5 minutit võid kaane eemaldada, et pealmised kartulid krõbedaks muutuksid
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Klassikaline kartuli-hakklihavorm on paljude lemmik juba lapsepõlvest. Seda on lihtne valmistada ning maitseb hästi kogu perele.
Koostisained
250 g | Hakkliha (segu) |
100 ml | Piim (2,5%) |
8 tk | Kartul |
1 tk | Muna |
1 tk | Sibul |
5 g | Või |
Sool | |
Pipar (must) |
Valmistamine
1. Eelkuumuta ahi 250 C-ni2. Koori kartulid ja sibul
3. Viiluta kartulid õhukesteks viiludeks, eriti hõlpsasti saab seda teha köögikombaini viilutajaga
4. Haki sibul
5. Määri ahjuvorm võiga ning lao kihiti kartulid, sibul ja hakkliha
6. Maitsesta igat kihti soola ja pipraga
7. Pealmiseks kihiks jäta kartulid
8. Klopi muna ja piim segamini, lisa pisut soola ning vala segu ühtlaselt vormile
9. Kata ahjuvorm kaanega ning küpseta ahjus umbes 1 tund. Viimased 5 minutit võid kaane eemaldada, et pealmised kartulid krõbedaks muutuksid
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi