0
Teistmoodi kapsarullid
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa viilutatud seened ning prae kuni seened on küpsed.
3. Tõsta seene-sibulamass hetkeks kõrvale.
4. Prae hakkliha ning maitsesta ta soola, pipra ning punega.
5. Keeda soolaga maitsestatud vees riis.
6. Sega sibula-seenemass, riis ning hakkliha omavahel kokku.
7. Saadud segule lisa hakitud till ning hapukoor. Vajadusel maitsesta segu veelkord soolaga.
8. Eemalda kapsalt ükshaaval lehed ning lõika lehtede juureosa peenemaks.
9. Keeda kapsalehti mõnekaupa paar-kolm minutit soolaga maitsestatud vees.
10. Kergelt keedetud kapsalehtedesse tõsta lusikaga hakkliha-riisisegu ning voldi kapsalehest rull.
11. Kapsalehe servad kinnita hambaorgiga.
12. Prae rullid pannil pisut pruuniks ning aseta nad ahjuvormi orgi osad allpool.
13. Kapsarullide praadimise ajal haki küüslaugu küüned ning kuumuta neid kastmepotis või ja õli segus 2-3 minutit.
14. Lisa purustatud tomatid.
15. Maitsesta kaste pune, suhkru ja soolaga ning lase tal umbes 20 minutit vaiksel kuumusel podiseda.
16. Kalla kapsarullide juurde pisut vett ning lisa tomatikaste.
17. Kata ahjuvorm fooliumiga ning küpseta 180 C juures umbes tund.
Antud retseptis kasutati Savoy- ehk käharkapsast. Sama edukalt võib kasutada aga ka pea- ning hiinakapsast.
Tweet
« Tagasi
- 20 portsjonit
- 60+60 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Suurepärane kooslus mahedamaistselistest kapsarullidest ning küüslaugusest tomatikastmest!
Koostisained
1 tk | Kapsas (Savoy) |
600 g | Hakkliha (segu) |
100 g | Šampinjonid |
100 ml | Riis (pikateraline) |
30 g | Till (värske) |
20 g | Või |
5 tk | Küüslauk (küüs) |
4 spl | Hapukoor (20%) |
1 tk | Sibul |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
Rapsiõli | |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul ning prae pannil klaasjaks.2. Lisa viilutatud seened ning prae kuni seened on küpsed.
3. Tõsta seene-sibulamass hetkeks kõrvale.
4. Prae hakkliha ning maitsesta ta soola, pipra ning punega.
5. Keeda soolaga maitsestatud vees riis.
6. Sega sibula-seenemass, riis ning hakkliha omavahel kokku.
7. Saadud segule lisa hakitud till ning hapukoor. Vajadusel maitsesta segu veelkord soolaga.
8. Eemalda kapsalt ükshaaval lehed ning lõika lehtede juureosa peenemaks.
9. Keeda kapsalehti mõnekaupa paar-kolm minutit soolaga maitsestatud vees.
10. Kergelt keedetud kapsalehtedesse tõsta lusikaga hakkliha-riisisegu ning voldi kapsalehest rull.
11. Kapsalehe servad kinnita hambaorgiga.
12. Prae rullid pannil pisut pruuniks ning aseta nad ahjuvormi orgi osad allpool.
13. Kapsarullide praadimise ajal haki küüslaugu küüned ning kuumuta neid kastmepotis või ja õli segus 2-3 minutit.
14. Lisa purustatud tomatid.
15. Maitsesta kaste pune, suhkru ja soolaga ning lase tal umbes 20 minutit vaiksel kuumusel podiseda.
16. Kalla kapsarullide juurde pisut vett ning lisa tomatikaste.
17. Kata ahjuvorm fooliumiga ning küpseta 180 C juures umbes tund.
Antud retseptis kasutati Savoy- ehk käharkapsast. Sama edukalt võib kasutada aga ka pea- ning hiinakapsast.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi