Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kapsa-kartuli-hakklihasupp

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kiiresti valmiv lihtne supp


Koostisained

600 g Kartul
250 g Kapsas (peakapsas)
250 g Porgand
200 g Hakkliha (segu)
200 g Sibul
2 l Vesi
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Puhasta ja tükelda juurviljad – kapsas ja sibul lõika ribadeks, kartul kangideks.
2. Pane kartulid ning kapsad soolaga maitsestatud vette keema.
3. Riivi porgand.
4. Prae hakkliha, porgand ja sibul ning maitseta.
5. Kui kartul ja kapsas on juba enam-vähem pehme, lisa potti hakkliha-sibula-porgandi segu.
6. Keeda 5-10 minutit ning anna supi maitsesta vajadusel veelkord soola ning värskelt purustatud pipraga.
7. Jäta supp mõneks hetkeks tõmbama. Serveeri rohke maitserohelise ja/või hapukoorega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi