0
Hakklihasupp
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pane kartulid ning kapsad soolaga maitsestatud vette keema.
3. Riivi porgand.
4. Prae hakkliha, porgand ja sibul ning maitseta.
5. Kui kartul ja kapsas on juba enam-vähem pehme, lisa potti hakkliha-sibula-porgandi segu.
6. Keeda 5-10 minutit ning anna supi maitsesta vajadusel veelkord soola ning värskelt purustatud pipraga.
7. Jäta supp mõneks hetkeks tõmbama. Serveeri rohke maitserohelise ja/või hapukoorega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Kiiresti valmiv lihtne supp
Koostisained
600 g | Kartul |
250 g | Kapsas (peakapsas) |
250 g | Porgand |
200 g | Hakkliha (segu) |
200 g | Sibul |
2 l | Vesi |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta ja tükelda juurviljad – kapsas ja sibul lõika ribadeks, kartul kangideks.2. Pane kartulid ning kapsad soolaga maitsestatud vette keema.
3. Riivi porgand.
4. Prae hakkliha, porgand ja sibul ning maitseta.
5. Kui kartul ja kapsas on juba enam-vähem pehme, lisa potti hakkliha-sibula-porgandi segu.
6. Keeda 5-10 minutit ning anna supi maitsesta vajadusel veelkord soola ning värskelt purustatud pipraga.
7. Jäta supp mõneks hetkeks tõmbama. Serveeri rohke maitserohelise ja/või hapukoorega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi