0
Värske kapsa-hakklihahautis
« Tagasi
1
kommentaari
2. Kuumuta õli potis ja pane kapsas potti.
3. Sega korralikult kapsas õlis läbi ja jälgi,et kusagilt kõrbema ei lähe.
4. Keera kuumust maha ja hauta kaane all umbes 15-20 min. Võib lisada ka natuke vett, et kapsas potipõhja kinni ei jääks.
5. Hautamise ajal riivi jämedama riiviga porgandid, haki sibul ja paprika.
6. Prae pannil sibul ja hakkliha läbi ning maitsesta korralikult soola ja pipraga.
7. Lisa potti hakkliha-sibulasegu, riivitud porgand ja paprika
8. Hauta veel umbes pool tundi või kuni kapsas tundub pehme,vajadusel veel maitsesta soola-pipraga.
Serveeri keedukartuli või kartulipüreega. Sobib ka omaette peatoiduna, maitseks hapukoort.
Antud retsepti sobib nii sea-,veise- kui seguhakkliha.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Mahlakas ja kerge hautis mis teisel päeval maitseb veelgi paremini.
Koostisained
1 tk | Sibul |
0.5 tl | Pipar (must) |
1000 g | Kapsas (peakapsas) |
1.5 tl | Sool |
500 g | Hakkliha (segu) |
2 tk | Porgand (suur) |
2 tl | Toiduõli |
Valmistamine
1. Haki kapsas ribadeks2. Kuumuta õli potis ja pane kapsas potti.
3. Sega korralikult kapsas õlis läbi ja jälgi,et kusagilt kõrbema ei lähe.
4. Keera kuumust maha ja hauta kaane all umbes 15-20 min. Võib lisada ka natuke vett, et kapsas potipõhja kinni ei jääks.
5. Hautamise ajal riivi jämedama riiviga porgandid, haki sibul ja paprika.
6. Prae pannil sibul ja hakkliha läbi ning maitsesta korralikult soola ja pipraga.
7. Lisa potti hakkliha-sibulasegu, riivitud porgand ja paprika
8. Hauta veel umbes pool tundi või kuni kapsas tundub pehme,vajadusel veel maitsesta soola-pipraga.
Serveeri keedukartuli või kartulipüreega. Sobib ka omaette peatoiduna, maitseks hapukoort.
Antud retsepti sobib nii sea-,veise- kui seguhakkliha.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi