1
Kanakarri jogurtiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Aseta kanatiivad marinaadi ning aseta 3-4 tunniks (veel parem kui üleööks) külmakappi maitsestuma.
3. Määri grillrest enne kanatiibade küpsetamist kergelt õliga kokku ning grilli tiivad seejärel küpseks.
4. Serveeri koos sektoriteks lõigatud laimidega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Pisut teravamas võtmes suvine grillroog
Koostisained
Myspice.ee - iseloomuga maitsed | |
1 kg | Kanaliha (tiivad) |
100 g | Jogurt (maitsestamata) |
100 ml | Hot-headz! Kicking Chicken tšillikaste |
4 tk | Laim |
2 tl | Sool |
1 tl | Suhkur |
Toiduõli |
Valmistamine
1. Sega omavahel jogurt, tšillikaste, sool ning suhkur.2. Aseta kanatiivad marinaadi ning aseta 3-4 tunniks (veel parem kui üleööks) külmakappi maitsestuma.
3. Määri grillrest enne kanatiibade küpsetamist kergelt õliga kokku ning grilli tiivad seejärel küpseks.
4. Serveeri koos sektoriteks lõigatud laimidega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi