0
Pannisashlõkk
« Tagasi
1
kommentaari
2. Vala kaussi 3 supilusikatäit oliiviõli, pressi selle sisse 2 küüslauguküünt
3. Lisa marinaadi pisut soola, paprikapulbrit ja rosmariini. Soovi korral pane muid maitseaineid
4. Pane kanatükid kaussi ja sega käega hoolikalt, et liha saaks igalt poolt kenasti marinaadiga kokku
5. Jäta liha umbes tunniks marineerima, samal ajal pane vette likku 3-4 puust grilltikku (leotamine väldib nende põlemasüttimist grillil või ahjus)
6. Lüki lihatükid tihedalt vardale ning grilli sütel või ahjus grillreziimil 10-15 minutit
7. Serveeri koos värske salatiga
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Osta värsket broileriliha ja tee marinaad ise - tuleb maitsvam, tervislikum ja odavam!
Koostisained
800 g | Kanaliha |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
3 spl | Oliivõli |
1 tl | Rosmariin (kuivatatud) |
Paprika (pulber) | |
Sool |
Valmistamine
1. Tükelda broilerifileed 3-4 cm läbimõõduga kuubikuteks, et neid oleks hea puutikule lükkida2. Vala kaussi 3 supilusikatäit oliiviõli, pressi selle sisse 2 küüslauguküünt
3. Lisa marinaadi pisut soola, paprikapulbrit ja rosmariini. Soovi korral pane muid maitseaineid
4. Pane kanatükid kaussi ja sega käega hoolikalt, et liha saaks igalt poolt kenasti marinaadiga kokku
5. Jäta liha umbes tunniks marineerima, samal ajal pane vette likku 3-4 puust grilltikku (leotamine väldib nende põlemasüttimist grillil või ahjus)
6. Lüki lihatükid tihedalt vardale ning grilli sütel või ahjus grillreziimil 10-15 minutit
7. Serveeri koos värske salatiga
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi