0
Idamaise maitsega krõbedad kanakoivad
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
2
kommentaari
2. Aseta kanakoivad marinaadi ning sega kõik veelkord läbi
3. Jäta kanakoivad vähemalt 1-2 tunniks jahedasse marineeruma
4. Küpseta koibasid ahjus 200 kraadi juures pool tundi
Liha mahlakus säilib kõige paremini, kui kasutada küpsetuskotti. Lisandiks paku aurutatud köögivilja.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 1h+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Lihtne ja kiire hõrgutis kanast
Koostisained
1.5 kg | Kanaliha (koib) |
60 g | Mesi |
40 g | Majonees |
20 g | Küüslauk |
1 spl | Ketšup |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane kaussi mesi, purustatud küüslauk, ketšup, majonees ja maitseained. Sega kõik komponendid omavahel korralikult läbi2. Aseta kanakoivad marinaadi ning sega kõik veelkord läbi
3. Jäta kanakoivad vähemalt 1-2 tunniks jahedasse marineeruma
4. Küpseta koibasid ahjus 200 kraadi juures pool tundi
Liha mahlakus säilib kõige paremini, kui kasutada küpsetuskotti. Lisandiks paku aurutatud köögivilja.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi