0
Mooritud kana tumeda õlle ja fenkoliga
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
1
kommentaari
2. Valmista mee-sinepikaste. Selleks sulata või, sega sinna sisse sinep ja mesi.
3. Maitsesta sidrunimahla ning maitseainetega.
5. Määri kanakoibi pintsli abil poole glasuuri kogusega, pane koivad 20 minutiks 200 C ahju.
6. Keera koivad ümber nii, et ilusam pool jääks peale ning pintselda ülejäänud glasuuriga koivad veelkord üle.
7. Aseta koivas ahju tagasi ning küpseta kuni roog on valmis.
8. Serveeri meelepäraste lisanditega.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 40-50 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Kanaliharoog, millele annab suurepärase maitse mee ja sinepi kooslus
Koostisained
8 tk | Kanaliha (poolkoib) |
80 g | Või |
4 tl | Sinep (Inglise teraline) |
3 spl | Mesi |
1 tk | Sidrun |
Paprika (pulber) | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Lao kanakoivad, ilusam pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile.2. Valmista mee-sinepikaste. Selleks sulata või, sega sinna sisse sinep ja mesi.
3. Maitsesta sidrunimahla ning maitseainetega.
5. Määri kanakoibi pintsli abil poole glasuuri kogusega, pane koivad 20 minutiks 200 C ahju.
6. Keera koivad ümber nii, et ilusam pool jääks peale ning pintselda ülejäänud glasuuriga koivad veelkord üle.
7. Aseta koivas ahju tagasi ning küpseta kuni roog on valmis.
8. Serveeri meelepäraste lisanditega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi