4
Tatra-kanahakkliha hautis köögiviljadega
« Tagasi
2
kommentaari
2. Lisa riis ning karripulber ja pruunista veidi samalajal segu pidevalt segades
3. Vala segu pannilt ahjuvormi ning vala peale kuum vesi ja viimases lahustatud puljongikuubik
4. Pane vorm 30-ks minutiks ahju 250 C juures
5. Pruunista kaane all 1 minut kanahakkliha ning seejärel lisa veidi vett ja hauta, kuni pann on kuiv. Vesi lisab lihale mahlasust
6. Võta vorm ahjust ning sega sisse kanahakkliha
7. Pane 5-10-ks minutiks uuesti ahju
8. Aja pannil piim keema, maitsesta soola, jahvatatud muskaatpähkli ja karriga
9. Kui piim keeb, lisa eelnevalt külmas vees lahustatud maisitärklis
9. Keera kohe kuumus maha ning sega pidevalt, kuni kaste muutub ühtlaseks
10. Lisa pannile riivitud juust ja sega kiiresti ühtlaseks. Võta pann tulelt
11. Võta vorm ahjust ning sega sisse juustukaste
12. Pane vorm paariks minutiks maksimaalse kuumusega ahju, võib kasutada ka grillrezhiimi. See teeb vormi pealt krõbedaks
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Mahlane idamaise maitsevarjundiga vormiroog
Koostisained
300 g | Hakkliha (linnu) |
300 g | Riis (sõmer) |
300 ml | Piim (2,5%) |
100 g | Juust (riivitud) |
3 spl | Rapsiõli |
2 spl | Maisitärklis |
1 tk | Sibul |
1 tk | Puljongikuubik (kana) |
1 tl | Karri (pulber) |
1000 ml | Vesi |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul ja kuumuta õlis klaasjaks2. Lisa riis ning karripulber ja pruunista veidi samalajal segu pidevalt segades
3. Vala segu pannilt ahjuvormi ning vala peale kuum vesi ja viimases lahustatud puljongikuubik
4. Pane vorm 30-ks minutiks ahju 250 C juures
5. Pruunista kaane all 1 minut kanahakkliha ning seejärel lisa veidi vett ja hauta, kuni pann on kuiv. Vesi lisab lihale mahlasust
6. Võta vorm ahjust ning sega sisse kanahakkliha
7. Pane 5-10-ks minutiks uuesti ahju
8. Aja pannil piim keema, maitsesta soola, jahvatatud muskaatpähkli ja karriga
9. Kui piim keeb, lisa eelnevalt külmas vees lahustatud maisitärklis
9. Keera kohe kuumus maha ning sega pidevalt, kuni kaste muutub ühtlaseks
10. Lisa pannile riivitud juust ja sega kiiresti ühtlaseks. Võta pann tulelt
11. Võta vorm ahjust ning sega sisse juustukaste
12. Pane vorm paariks minutiks maksimaalse kuumusega ahju, võib kasutada ka grillrezhiimi. See teeb vormi pealt krõbedaks
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi