Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kanahakkliha-riisivorm

« Tagasi

5 2 2


  • 6 portsjonit
  • 45 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Mahlane idamaise maitsevarjundiga vormiroog


Koostisained

300 g Hakkliha (linnu)
300 g Riis (sõmer)
300 ml Piim (2,5%)
100 g Juust (riivitud)
3 spl Rapsiõli
2 spl Maisitärklis
1 tk Sibul
1 tk Puljongikuubik (kana)
1 tl Karri (pulber)
1000 ml Vesi
Sool

Valmistamine

1. Haki sibul ja kuumuta õlis klaasjaks
2. Lisa riis ning karripulber ja pruunista veidi samalajal segu pidevalt segades
3. Vala segu pannilt ahjuvormi ning vala peale kuum vesi ja viimases lahustatud puljongikuubik
4. Pane vorm 30-ks minutiks ahju 250 C juures
5. Pruunista kaane all 1 minut kanahakkliha ning seejärel lisa veidi vett ja hauta, kuni pann on kuiv. Vesi lisab lihale mahlasust
6. Võta vorm ahjust ning sega sisse kanahakkliha
7. Pane 5-10-ks minutiks uuesti ahju
8. Aja pannil piim keema, maitsesta soola, jahvatatud muskaatpähkli ja karriga
9. Kui piim keeb, lisa eelnevalt külmas vees lahustatud maisitärklis
9. Keera kohe kuumus maha ning sega pidevalt, kuni kaste muutub ühtlaseks
10. Lisa pannile riivitud juust ja sega kiiresti ühtlaseks. Võta pann tulelt
11. Võta vorm ahjust ning sega sisse juustukaste
12. Pane vorm paariks minutiks maksimaalse kuumusega ahju, võib kasutada ka grillrezhiimi. See teeb vormi pealt krõbedaks

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi