0
Koorene põrsafilee-suvikõrvitsapasta
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Lisa jahu ja kuumuta läbi.
3. Pidevalt vispeldades sega sisse piim ja koor.
4. Maitsesta väikesteks tükikesteks tükeldatud kanafilee soola, pipra ja karriga. Pruunist kanafilee tükid pannil.
5. Vala pruunistatud liha kastmesse, kasuta ära ka kogu praadimise vedelik.
6. Kõige lõpuks lisa hakitud suvikõrvits ja mais, kuumuta veidi ja serveeri meelepärase pasta ning värskete rukolalehtedega
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 10+15 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kerge, mahedamaitseline pasta
Koostisained
300 g | Kanaliha (rinnafilee) |
120 ml | Piim (2,5%) |
100 g | Suvikõrvits |
60 g | Mais (konserv) |
60 ml | Vahukoor (35%) |
40 g | Porrulauk |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
0.5 tk | Sibul |
1 spl | Jahu (nisu) |
Või | |
Rukola (värske) | |
Toiduõli | |
Sool | |
Pipar (must) |
Valmistamine
1. Kuumuta poti põhjas õli ning pisut võid. Lisa hakitud küüslauk, sibul ning porru.2. Lisa jahu ja kuumuta läbi.
3. Pidevalt vispeldades sega sisse piim ja koor.
4. Maitsesta väikesteks tükikesteks tükeldatud kanafilee soola, pipra ja karriga. Pruunist kanafilee tükid pannil.
5. Vala pruunistatud liha kastmesse, kasuta ära ka kogu praadimise vedelik.
6. Kõige lõpuks lisa hakitud suvikõrvits ja mais, kuumuta veidi ja serveeri meelepärase pasta ning värskete rukolalehtedega
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi