Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kana seente ning paprikatega

« Tagasi

0 0 1


  • 4 portsjonit
  • 20+90 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Maitsev värviline pajaroog, mida proovida pikkadel sügisõhtutel


Koostisained

8 tk Kanaliha (poolkoib)
100 g Šampinjonid
2 tk Paprika (punane)
1 tk Paprika (kollane)
6 tk Küüslauk (küüs)
3 tk Loorberileht
200 ml Vein (valge)
200 ml Puljong (kana)
50 ml Oliiviõli
Pune e. oregano (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Hõõru kanakoivad kokku õli, pune, soola ja värskelt purustatu pipraga. Aseta koivad ahjupotti.
2. Puhasta paprikad ning lõika neist meelepärase suurusega tükid.
3. Puhasta ning poolita küüslauguküüned.
4. Pane paprikad ja poolitatud küüslaugutükid kana juurde. Lisa seened ning loorberilehed.
5. Kalla juurde vein ning puljong. Aseta kanaroog kaanega kaetud ahjupotis 200C ahju umbes 1,5 tunniks küpsema.
6. Küpsemise ajal ära unusta kontrollimast vedeliku hulka. Kui tekib vajadus lisa roale pisut vett.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi