4
Tomatine lihapada paprikatega
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Puhasta paprikad ning lõika neist meelepärase suurusega tükid.
3. Puhasta ning poolita küüslauguküüned.
4. Pane paprikad ja poolitatud küüslaugutükid kana juurde. Lisa seened ning loorberilehed.
5. Kalla juurde vein ning puljong. Aseta kanaroog kaanega kaetud ahjupotis 200C ahju umbes 1,5 tunniks küpsema.
6. Küpsemise ajal ära unusta kontrollimast vedeliku hulka. Kui tekib vajadus lisa roale pisut vett.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20+90 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Maitsev värviline pajaroog, mida proovida pikkadel sügisõhtutel
Koostisained
8 tk | Kanaliha (poolkoib) |
100 g | Šampinjonid |
2 tk | Paprika (punane) |
1 tk | Paprika (kollane) |
6 tk | Küüslauk (küüs) |
3 tk | Loorberileht |
200 ml | Vein (valge) |
200 ml | Puljong (kana) |
50 ml | Oliiviõli |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Hõõru kanakoivad kokku õli, pune, soola ja värskelt purustatu pipraga. Aseta koivad ahjupotti.2. Puhasta paprikad ning lõika neist meelepärase suurusega tükid.
3. Puhasta ning poolita küüslauguküüned.
4. Pane paprikad ja poolitatud küüslaugutükid kana juurde. Lisa seened ning loorberilehed.
5. Kalla juurde vein ning puljong. Aseta kanaroog kaanega kaetud ahjupotis 200C ahju umbes 1,5 tunniks küpsema.
6. Küpsemise ajal ära unusta kontrollimast vedeliku hulka. Kui tekib vajadus lisa roale pisut vett.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi