0
Lõhefrikadelli supp naadiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lisa tükeldatud sibul, maitseained ja keeda kuni liha on pehme.
3. Puhasta ja tükelda liha ning aseta potti tagasi ühes tükeldatud pastinaagi ja hernestega. Keeda kuni need on pehmed.
4. Lisa kurnatud konservšampinjonid, lase keema tõusta ja kontrolli maitset. Serveeri kuumalt värske hakitud tilliga. Jätku!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Meeldiv ja kerge
Koostisained
1200 ml | Vesi |
400 g | Šampinjon (konserv) |
350 g | Kanaliha (koib) |
200 g | Pastinaak |
200 tk | Sibul (suur) |
100 g | Hernes (külmutatud) |
5 tk | Loorberileht |
5 g | Nelk |
0.5 spl | Mesi |
10 g | Broilerimaitseaine |
10 g | Maitseainesegu suppidele |
5 g | Küüslaugupulber |
Till (värske) | |
Tšilli (pulber) | |
Sool |
Valmistamine
1. Aja vesi keema, lisa kanakoib ja koori hoolikalt vaht.2. Lisa tükeldatud sibul, maitseained ja keeda kuni liha on pehme.
3. Puhasta ja tükelda liha ning aseta potti tagasi ühes tükeldatud pastinaagi ja hernestega. Keeda kuni need on pehmed.
4. Lisa kurnatud konservšampinjonid, lase keema tõusta ja kontrolli maitset. Serveeri kuumalt värske hakitud tilliga. Jätku!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi