Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kana-pastinaagi supp

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 15+40 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Meeldiv ja kerge


Koostisained

1200 ml Vesi
400 g Šampinjon (konserv)
350 g Kanaliha (koib)
200 g Pastinaak
200 tk Sibul (suur)
100 g Hernes (külmutatud)
5 tk Loorberileht
5 g Nelk
0.5 spl Mesi
10 g Broilerimaitseaine
10 g Maitseainesegu suppidele
5 g Küüslaugupulber
Till (värske)
Tšilli (pulber)
Sool

Valmistamine

1. Aja vesi keema, lisa kanakoib ja koori hoolikalt vaht.
2. Lisa tükeldatud sibul, maitseained ja keeda kuni liha on pehme.
3. Puhasta ja tükelda liha ning aseta potti tagasi ühes tükeldatud pastinaagi ja hernestega. Keeda kuni need on pehmed.
4. Lisa kurnatud konservšampinjonid, lase keema tõusta ja kontrolli maitset. Serveeri kuumalt värske hakitud tilliga. Jätku!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi