1
Ingveri-maitseline kana-kookosesupp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Riisu tekkiv vaht ning maitsesta soola, vürtsipipra, pipra ning loorberilehtedega
3. Kana keemise ajal koori ning haki sibulad ning porgandid kuubikuteks
4. Prae sibula- ning porganditükid või ning õli segus kergelt läbi.
5. Kalla praetud sibula-porgandisegu supileeme sisse
6. Koori kartulid, lõigu nad väikesteks kuubikuteks ning kalla samuti supi sisse
7. Keeda leent kuni kana on pehme, eemalda liha supist ning lase pisut aega jahtuda.
8. Rebi kanakintsude küljest kahvliga liharibad ning kalla nad tagasi supi sisse.
9. Lisa nuudlid (või mõni muu meelepärane pasta) ning herned.
10. Lase paar minutit kuni nuudlid pehmenevad keeda.
11. Lisa hakitud till.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 20+40 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihtne argipäevaroog
Koostisained
600 g | Kana (kintsuliha) |
100 g | Nuudlid |
100 g | Hernes (külmutatud) |
5 tk | Kartul |
2 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
30 g | Till (värske) |
10 g | Või |
3 tk | Loorberileht |
5 tk | Pipar (must) |
2 tk | Vürtspipar |
Rapsiõli | |
Sool |
Valmistamine
1. Aseta kanakintsud külma veega keema2. Riisu tekkiv vaht ning maitsesta soola, vürtsipipra, pipra ning loorberilehtedega
3. Kana keemise ajal koori ning haki sibulad ning porgandid kuubikuteks
4. Prae sibula- ning porganditükid või ning õli segus kergelt läbi.
5. Kalla praetud sibula-porgandisegu supileeme sisse
6. Koori kartulid, lõigu nad väikesteks kuubikuteks ning kalla samuti supi sisse
7. Keeda leent kuni kana on pehme, eemalda liha supist ning lase pisut aega jahtuda.
8. Rebi kanakintsude küljest kahvliga liharibad ning kalla nad tagasi supi sisse.
9. Lisa nuudlid (või mõni muu meelepärane pasta) ning herned.
10. Lase paar minutit kuni nuudlid pehmenevad keeda.
11. Lisa hakitud till.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi