Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 10 portsjonit
  • 20+40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtne argipäevaroog


Koostisained

600 g Kana (kintsuliha)
100 g Nuudlid
100 g Hernes (külmutatud)
5 tk Kartul
2 tk Porgand
2 tk Sibul
30 g Till (värske)
10 g Või
3 tk Loorberileht
5 tk Pipar (must)
2 tk Vürtspipar
Rapsiõli
Sool

Valmistamine

1. Aseta kanakintsud külma veega keema
2. Riisu tekkiv vaht ning maitsesta soola, vürtsipipra, pipra ning loorberilehtedega
3. Kana keemise ajal koori ning haki sibulad ning porgandid kuubikuteks
4. Prae sibula- ning porganditükid või ning õli segus kergelt läbi.
5. Kalla praetud sibula-porgandisegu supileeme sisse
6. Koori kartulid, lõigu nad väikesteks kuubikuteks ning kalla samuti supi sisse
7. Keeda leent kuni kana on pehme, eemalda liha supist ning lase pisut aega jahtuda.
8. Rebi kanakintsude küljest kahvliga liharibad ning kalla nad tagasi supi sisse.
9. Lisa nuudlid (või mõni muu meelepärane pasta) ning herned.
10. Lase paar minutit kuni nuudlid pehmenevad keeda.
11. Lisa hakitud till.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi