0
Koorene kukeseenepasta
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kuumuta pann, lisa 1 spl oliiviõli, tükelda kanafileed väiksemateks tükkideks ja pane pannile praadima.
3. Kui kanaliha hakkab valgeks muutuma, lisa hakitud sibul ja suuremalt tükeldatud kukeseened. Sega aeg ajalt ja timmi pliidi kuumust madalamaks.
4. Lisa kohvikoor ja sega madalal tulel ca 5 minutit, kuni kaste muutub kreemjaks. Maitsesta soola ja musta purustatud pipraga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Kui paned nii mitu head asja kokku, ei saa tulemus halb olla! Kukeseene-kanapasta on suurepärane ja kiirelt valmiv hõrgutis nii külalistele kui ka oma perele.
Koostisained
600 g | Kanaliha |
400 g | Pasta (fettuccine) |
320 ml | Kohvikoor (10%) |
260 g | Kukeseen |
1 tk | Sibul |
1 spl | Oliivõli |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Aja vesi keema, lisa soola ja õli, aseta keevasse vette Fettuccine pasta. Üks "pesake" kaalub ca 45-50 g, seega 2 "pesakest" inimese kohta on täiesti piisav kogus. Keeda vastavalt pakil näidatud ajale ja kurna pasta.2. Kuumuta pann, lisa 1 spl oliiviõli, tükelda kanafileed väiksemateks tükkideks ja pane pannile praadima.
3. Kui kanaliha hakkab valgeks muutuma, lisa hakitud sibul ja suuremalt tükeldatud kukeseened. Sega aeg ajalt ja timmi pliidi kuumust madalamaks.
4. Lisa kohvikoor ja sega madalal tulel ca 5 minutit, kuni kaste muutub kreemjaks. Maitsesta soola ja musta purustatud pipraga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi