0
Lõhe-klimbisupp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
3
kommentaari
2. Riisu tekkiv vaht, lisa sool, loorberilehed ning pipraterad.
3. Koori ning haki sibulad ja porgandid.
4. Prae sibulad või ja õli segus klaasjaks ning lisa seejärel tükeldatud porgandid.
5. Lisa hakitud küüslauk ning prae veel paar minutit.
6. Kalla sibula-porgandisegu supile.
7. Koori ja tükelda kartulid suupärasteks tükkideks ning kalla supi hulka.
8. Klimbitaigna valmistamiseks sulata 2 spl võid ning lase sulanud võil seejärel pisut jahtuda..
9. Lisa lahtiklopitud muna ning seejärel vaheldumisi piim ja jahu.
10. Sega taigen ühtlaseks ning maitsesta vähese soolaga.
11. Eemalda kanakoivad supist ning lase neil hetk jahtuda.
12. Tõsta klimbitaignast supilusikate abiga taignakuhjad ning aseta nad supi sisse keema.
13. Puhasta kanakoibade küljest liha ning lisa supile.
Serveeri maitserohelise ning hapukoorega.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 20+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
3
kommentaari
Kiiresti valmiv maitsev supp
Koostisained
130 g | Jahu (nisu) |
100 ml | Piim (2,5%) |
4 tk | Kartul |
2 tk | Kanaliha (koib) |
3 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Muna |
5 tk | Pipar (must) |
3 tk | Loorberileht |
Või | |
Maitseroheline | |
Rapsiõli | |
Sool |
Valmistamine
1. Aseta kanakoivad külma veega keema.2. Riisu tekkiv vaht, lisa sool, loorberilehed ning pipraterad.
3. Koori ning haki sibulad ja porgandid.
4. Prae sibulad või ja õli segus klaasjaks ning lisa seejärel tükeldatud porgandid.
5. Lisa hakitud küüslauk ning prae veel paar minutit.
6. Kalla sibula-porgandisegu supile.
7. Koori ja tükelda kartulid suupärasteks tükkideks ning kalla supi hulka.
8. Klimbitaigna valmistamiseks sulata 2 spl võid ning lase sulanud võil seejärel pisut jahtuda..
9. Lisa lahtiklopitud muna ning seejärel vaheldumisi piim ja jahu.
10. Sega taigen ühtlaseks ning maitsesta vähese soolaga.
11. Eemalda kanakoivad supist ning lase neil hetk jahtuda.
12. Tõsta klimbitaignast supilusikate abiga taignakuhjad ning aseta nad supi sisse keema.
13. Puhasta kanakoibade küljest liha ning lisa supile.
Serveeri maitserohelise ning hapukoorega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi